CITARASA RINDUAN

Sunday, May 16, 2010

AKU TAK ADA ENTRY.................

Assalamualaikum...maaf lah kawan-kawan yang rajin jenguh blog aku...tak ada entry terbaru..bukan bererti aku malas nak menulis, tetapi...kesibukkan aku di kedai..amat-amat menyukarkan aku syer berita terbaru dengan korang...

Sebenarnya, ada 4 resepi masakan yang aku nak syer ngan korang...tapi, aku belum ada peluang nak publish kat korang,
Ada cerita yang menyedihkan aku pada hari ini (16 hb Mei) tapi, aku belum ada hati nak kongsi ngan korang.
Ada cerita tentang hadiah dari En Zalie khas untukku....tapi, aku belum edit photo itu...
Ada cerita gembira tentang seseorang yang muncul dalam hidupku....tapi, aku masih belum berani luahkan...

Semoga ada kesempatan..aku akan kongsi ngan korang...doakan kesihatan aku bertambah baik...sayang korang.......

14 ulasan:

kasih suci said...

wah banyaknye ceriter...ni yang tak sabar nak nunggu ni...hehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kasih.....sis letih sangat2....
customer ramai,..

Mat Gebu said...

Menuggu dengan penuh sabar.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang mat........

terima kasih sbb singgah

Ain said...

take ur time k....

akak tunggu.......

Zaidah said...

akak pun nak tahu jugak ayu...:)

kella said...

ok... kita tunggu je... :D
tapi kesihatan lebih penting kan..
InsyaALlah.. semoga sihat selalu hendaknya.. boleh beca entry kak ayu yang best2! hehehe..

kak ayu... kak ayu... ;)

Wanita Mutalib said...

nnt kongsi ya ayu :)
kiter tunggu kay :)

Roronoa Zoro said...

semoga kesihatan kak bertambah baik dan sembuh cepat..

xpelah.. bila dah sembuh n sihat sugar bugar, adalah entri menarik tuh.. hehe =)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak.ain..

nie tengah kayuh basikal...
sbb lrt dah ketinggalan

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella..

wow..semangat sungguh k.ayu dengan nasihat awak..

hehehe........alahai entry kak ayu cincai jer..kikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak zaidah..

ayu ala2 lenggang kangkung kat garis penamat nie

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eita

ayu akan laksanankan..
tunggu yer,..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro

terima kasih atas nasihatmu...
terharu sbb zoro selalu singgah ke rumah kak...terima kasih yer..