CITARASA RINDUAN

Thursday, May 6, 2010

AKU...

Salam petang kawan2...aku bz dengan hal kedai sampai tak update blog hari nie..rindu gak kat korang...rindu nak syer apa yang berlaku kat aku hari ini..abah masih belum boleh balik ke rumah...pagi tadi call abah,,.dia kata demam...agaknya, asyik baring tak buat pergerakan.itu yang sampai bisa2 badan...kesiannya kat abah...harap2 esok pagi dapatlah abah pulang kerumah....Umai asyik tanya sampai aku tak tahu nak jawab apa....alahai....

Lepas aku selesai buat urusan kat bank, aku terus ke rumah..layan Umai mandi dan siapkan Umai untuk melawat abah di hospital, hari nie En zalie yang hantar mak ke hospital..aku uruskan kedai..

Pelanggan, macam biasa sentiasa memenuhi ruang kerusi...alhamdullilah...berkat, hingga rezeki tak putus2...aku pula tak cukup tangan, selalunya siap masak tengahari...En zalie akan jaga chasier..aku pula layan pelangan yang nak makan atau bungkus makanan. Tapi, hari nie..2 kerja aku lakukan...tak apalah bukan selalu...

Ni pun harap2 adik ipar dapat balik ke rumah,. taklah Umai bosan dirumah...asyik main sorang2..

0 ulasan: