CITARASA RINDUAN

Sunday, May 9, 2010

Kurasakan Something...: aku TUKANG MAKAN yang terbaekk!


PSSTT.............
mai kita jogging n lepak kat blog seorang blogger yang paling sempoi dan hensom
dalam blog dia tak ada iklan
tak ada chat
memang sejuk mata memandang
tapi..yang paling best
dia masih bujang,..
paras rupanya iras2 dan ala2 norman hakim..
tapi
Abg eq lebih hensom...
kikikikiki

Nak tengok tak apa yang buatkan aku nak syer ngan korang...
mai ler....
KLIK kat bawah


2 ulasan:

eqbalzack said...

thanks ayu...

terkejut beruk abg eq tiba2 ayu buat entry ni...

ayu, abg eq biasa2 je...suka yg simple2, tak suka semak kat blog...

iklan? nope...abg eq buat blog bukan nak jadi kaya raya, just for fun...

jelas tak ayu? hihi...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sama2 abg eq..
eik...ayu pun terkejut bila abg eq makan alah2 hari raya...selera benor..kikikiki

memang ayu sangat2 jeles,,,sebab blog abg eq lebih cun dr blog ayu...

ayu pun tak reti nak buat blog yang cun melecun..yang pandai ala2 cincai..tapi tak sedap macam air cincau...kikikiki