CITARASA RINDUAN

Sunday, May 23, 2010

HADIAH DARI 100 TOP BEN ASHAARI FB

(gambor apa kat atas nie......iklan nie http://rizi-biz.com/ ......entry nie ada kaitan ngan iklan tersebut)


Assalamualaikum...selamat malam...sorrylah yer lambat nak post entry terbaru kat kawan-kawan...balik dari kerja...terus tidurkan Umai..lepas tu..baru ada kelapangan nak online....badan sakit-sakit, rasa macam nak demam...letih benor rasanya...tapikan..nak kongsi sesuatu ngan korang....yang pastinya memang aku tak boleh tidur kalau tak sampaikan kat korang...

Ari nie,,,aku dapat lagi parcel dari Pakcik posmen..kali nie...pakcik tu baik pula,,,,agaknya..dia tau aku nie glamor..dok dapat hadiah jer...untung jadi kawan aku....alahai pakcik posmen..terima kasih bebanyak.....nanti ada masa ayu belanjer teh tarik yer..

Opss....nak tahu aku dapat dari sapa pula parcel pos ekspres nie....?Jom....... yang pastinya hadiah nielah aku nanti-nantikan.....................(tak sabornya nak syer ngan korang, ayat budak jakun ...kikikikiki)


(gemok perut sampul pos ekspres nie...sure hadiahnya pun best....)

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>>
>
>
>
>

tara.............
Aksi aku bersama hadiah bagi contest 100 top wanita ben Ashaari FB...
(akulah Juara itu)
one drop perfumes

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/onedrop_40.jpg




Terima kasih kepada BEN ASHAARI diatas hadiah tersebut...jua kepada syarikat Rizi-biz Shop yang telah menghadiahkan a.k.a sponser minyak wangi nie...

PS: lepas nie, Ben nak buat contest lagi...korang rajin-rajin pi blog dia.....semua hadiah best2..tajaan dari Rizi-Biz Shop... terima kasih sekali lagi.......(Seharian pekerjaku pelik dengan majikannya...sebab aku bermandikan minyak wangi....bling-bling...baunya....harummm...........)

18 ulasan:

Lelord said...

pheweettt wangi...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lelord...mai ambil sebotol...
macam2 ada...kikiki

ChiLaBaey's said...

Tahniah2... minta sebotol.... hehehehe.... :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang...

sat2....nak pos kat mana?...kikiki..

Roronoa Zoro said...

wahh tahniah dapat hadiah.. heehhehehe

aNiS tHe BumbleBee said...

waaaaaahh!! harumnyaaa....bestnye dapat adiah...tahniah ayu...!

Mat Gebu said...

tuu dia, siap pose lagi..lepas ni jadi duta pulak dahh...tahniah!!

ain said...

wow tahniah... bak mai sebotoi.. hehehehe

JaJa'Z said...

pewittttt..awwwww harummmmmmmmmmm

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro...
terima kasih....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

anis...

sebenarnya first time dapat OPF selebrity...
mmg lain baunya

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

CMG

ayu jadi duta.....
tukang belinya abang yer
kikikikii

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja......

peweeetttttt 100x..

kikikiki...
harum baunya...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ain...

kikikikikik
mai adress..ayu hantar sebotol

Marsha said...

Tahniah ayu....mai sebotol!!
hehehe...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

marsha

terima kasih..
jom ayu bagi sebotol..
kikiki

ct_nurmarlissaa said...

taniah...chaiyokk

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct...

terima kasih..