CITARASA RINDUAN

Thursday, May 20, 2010

PANTAS CERGAS SELEBRITI

Selamat pagi khamis kawan-kawan...hari nie, pelanggan nampak gayanya ada slow sikit pepagi nie, biasalah kalau kerajaan depa gaji lagi 5 hari..pekerja felda pun sama, so ayu masak pun pelbagai tapi kurangkan sikit kuantitinya.......at least,dapatlah ayu buat satu entry untuk kongsi bersama kawan-kawan....

Setiap pagi khamis ayu selalu buka chaneel tv 2...suka dengan program kesihatan yang berbentuk hiburan...nak tahu apa program tu....PANTAS CERGAS SELEBRITI , bersiaran selama 30 minit...menampilkan selebriti yang agak-agak popular gitu....hos nya pun bodynya memang berketul-ketul...solid gile...(lelaki tau)..

Untuk yang ada peluang nak menonton dan mengetahui tip-tip kesihatan selain makanan, senaman dan lain-lain info kesihatan...sila-sila menonton PANTAS CERGAS SELEBRITI.. setiap hari khamis jam 6.30 pagi...

Tapikan....bagusnya korang sediakan juga alatan senamam...pakaian pun yang betul untuk bersenam...jangan lah dengan kain batik...duk nonton pogram tu..karang korang sure ralat tak dapat ikuti setiap pergerakan yang disiarkan...

SELAMAT menonton.... dan selamat bersenam..

6 ulasan:

kella said...

amboi.. abis kak ayu ikut sekali tak bersenam? hihih..
kak ayu slim melim..tu rahsianya ya?
hmm badan dah naik..lama dah tak exercise.. kerja rumah tu je la exercisenya.. hmm...

azila said...

6.30 dah nak turun p keje..huhuh..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...
tak gak....kak dah chubby...
gara-gara tak perasan asyik di kedai..

tapi kan...start ber`senam` nie baru 5 bulan...loss 9 kg..
okeylah kan...kikikik

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zla...kesiannya..beli cd ...harap2 ada ulang tayang

shi3la said...

tue yang bes kejer sendirik..nak tgk tv buleh,nak ngulor buleh nak berbelog biler-biler pong bulehhhh...bessnyerrrrr....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hehee...shiela...jom erja sendiri