CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 26, 2010

SELAMAT PAGI..

Assalamualaikum..selamat pagi....semoga hari ini lebih ceria sari semalam....Buat kawan-kawan yang dah dapat gaji tu....simpan sikit yer untuk masa hadapan...hulur sikit kat ibubapa....(pesanan ikhlas untuk semua...)

Awal pagi nie, ayu dah ke kedai...bantu mak masak sarapan..kesihatan abah, alhamdullilah semakin kurang..nampak dia dah boleh tidur dengan selesa...amin

Selepas bantu mak...terus ayu jogging...(tak cukup bagiku kalau tak buat aktiviti itu.....). dapat 4 round okeylah dari tak buat langsung...untung ada sahabat nak temankan...

Nampaknya rancangan nak terjah umah CIK MAT GEBU a.k.a CMG, masih diteruskan...
Dah ada yang sudi join rombongan ayu......terima kasih yang bagi respon yer, jadual seperti yang dirancangkan juga...hanya ayu tukar waktu.... dari petang kepada tengahari....Kepada blogger yang masih ada keinginan nak join rombongan ayu nie...sila-silakan yer....yang penting tujuan kita.....menerjah ke rumah CMG diteruskan...(sure CMG pening ngan kerenah kita-kita)

Untuk kesenangan korang semua, Call handphone ayu....senang nak kumpul kat mana?...lepas tu kita pi umah CMG sama-sama....sure meriah.......

Okeylah para sahabat...ayu undur diri....ada kerja yang ingin dilakukan...selamat hari rabu..semoga hari ini lebih indah dari semalam....jangan diingat kisah yang lepas...hanya membebankan fikiran.......maju....maju dn terus maju..

12 ulasan:

Kniedaz said...

wah..nak melawat CMG..mesti Cik Mat hidangkan makanan yang best2 punya..nanti uploadlah gambar korang di rumah cik mat.. ^_^

azieazah said...

Wahhh tingin gak nak tengok Abg MAT GEBU tu. Nak belajar masak gak...

Roronoa Zoro said...

selamat hari rabu...

hmm. bila la student nak dapat pinjaman nie.. dah pokai.. huhu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kniedaz..

CMG kata no kamera...
nanti sis nak sembunyi2 amik pic mangkuk tingkat dia..kikiii

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sis...azieazah..jom.....kita serbu...ayu mmg cari geng nak terjah sama2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro..

teringat kenangan sis study..sementara tunggu loan..kami sental nasi putih ngan garam...alahai........

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau akak pi sana...kim salam kat cik mat gebu
hehehehhe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

okey sayang..sis sampaikan....
sama2 gebu...kikikik...

ChiLaBaey's said...

Selamat tengahari Ayu.... Ceriakan hari anda dengan sarapan di McDonald... ke situlah pulak... :)

Mat Gebu said...

Salam ayu..adoi saya gelak ni dgn komen2 tu semua..camera boleh bawak, rugi koo tak bawak, dan sebagai bahan bukti, gambar makanan n teko any time boleh tangkap....eh kejap2 nak sambung gelak balik..hahahaha...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang chilabaey`s,

aduh....diet bang,,.
sebenarnya kalau jumpa benda2 tu...ada depan mata,.sure ayu buang pantang......
kikikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

CMG.....

gelak lah sampai puas CMG..

jangan sampai kami terjah...CMG terkulat2..pening ngan perangai kami nie...

Sure serik layan kami...hahahahahha (giliran ayu yang gelak jahat....)