CITARASA RINDUAN

Thursday, May 27, 2010

SIAPA YANG JOIN PI UMAH MAT GEBU...CEPAT INFORM AYU

Assalamualikum....
Maaf lah para blogger sekalian....tajuk entry dah sah-sah ayu ajak sesiapa yang nak join rombongan mak kiah ker umah cik mat gebu.....bukan nak buat gempak....tapi pertolongan anda membalas entry ini diperlukan...kiranya pentinglah....

Cepat beritahu yer....sebab esok hari nya 28 hb mei 2010 (jumaat), ayu ada hal yang perlu selesaikan dengan tuan umah....call jer handphone ayu 017-7914181....jangan risau....kalau tak dapat (sebab line maxis ada problem sikit kat sini) sms jer...pasti ku balas

Okey....tinggalkan comment anda....ayu nak belanjer barangan basah untuk kedai ke pasar borong......tengahari nanti baru ada masa nak online semula.....semoga kalian beri kerjasama..

tata.............(nampak sangat aku nak cepat........alahai...)

18 ulasan:

eqbalzack said...

salam ayu...
abg eq tak dapat sebab ada kelas tuisyen...
nanti sampaikan salam kat mat gebu ye...

Mamamya said...

eh...x jadi tukar 29hb yer? akak x dapat nak join la ayu...kesihatan mak masih x stabil lagi...
insya'allah mungkin ada rezeki lain kali yer...kirim salam pd semua..

Lelord said...

sori ek darling xleh join...

Roronoa Zoro said...

kirim salam "assalamualaikum" kt mr mat gebu ok? jauh mmg xleh wat ape.. hehe.. :)

azian said...

kak ayu...
apalah agaknya yang cik mat masak untuk u all ni ek? mesti makan sedap2 ni..isk isk isk...betapa jelesnya diri ku ini...huhuhu
kak ayu, bawak kamera jgn sampai cik mat tau taw...heheheheh...kang tak dapat nak amik gambo...tak dapat amik gambo cik mat, amik gambo mangkuk tingkat pun jadik laaa kak...

kella said...

mesti balik nanti ada banyak gambar2 best masakan en mat gebu tu..
gambar nya gebu2 sungguh!

azieazah said...

Maaf, tak dapat join gak. Dah janji nak bawa anak pi berenang.

Kirim salam mesra buat Abg MAT GEBU yerrr...

enjoy...!

cikgu isza said...

salam ayu,
terkilan juga rasanya..
kalau ayu pergi kirim salam yer kat mat gebu...

A-Y-I-E said...

Sekiranya Ben Ashaari pergi ke rumah mat gebu, saya pun akan pergi...

Inilah entri yang saya sudah buat tentang Ben Ashaari dan Johor Bahru

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam..
abang ee...okey....nanti ayu sampaikan salam utk CMG

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lia

Insyallah ayu sampaikan...
semoga mak cepat sembuh yer

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord

darling okey..tak kisah..
nanti ayu upload mangkuk tingkat yer

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro..
nanti sis sampaikan
assalakualaikum awak tu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azian

makanan...aduh...tak tahu lah sayang
tapikan..CMG dah sound awal2...no camera plzzz

tang mangkuk tingkat tu....okey...diluluskan..
kikikik

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella,,

isyallah..sis akan uploadkan pic masakan CMG
tunggu yer entry special tu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu isza..

aduh...jgn lah terkilan..nanti ayu lah yang rasa pilu

isnyallah ayu sampaikan salam cikgu yer

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis azieazah

syoknya dapat pi renang dgn anak2

isyallah ayu sampaikan

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ayie

yang itu sis tak pasti...
sis..cuma rancang yang terbaik utk terjah ke umah CMG..

(hope tanya tuan badan yer)