CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 5, 2010

ALAT SULIT DI TOREH?...

" saya terkejut, apabila suami tiba2 datang dari belakang sebelum merodok bahagian sulit dengan pisau pemotong buah menyebabkan saya menjerit kesakitan".. YaAllah..sampai macam tu sekali berlaku kat seorang isteri, ibu dan wanita...

Tergamam aku bila baca suratkhabar metro..aku sebenarnya hanya ada kesempatan baca pada malam nie..maklumlah..banyak urusan kekeluargaan.. yang aku hairan si mangsa sanggup berkata

"saya masih sayang padanya (suami) dan memaafkan perbuatanya"

so, nak kongsi ngan korang....bagi fenomena ini apa punca permasalahan?..korang nak ke maafkan?

Untuk keterangan lanjut sila klik sini

3 ulasan:

Mat Gebu said...

Manusia sudah semakin gila kan...mesti jenis sakit jiwa nihh...wife dia punnn, mcm tak sayang nyawaaa...hmm tatau nak kata apa dahh..

Marsita Yusof said...

masyAllah! ape la wat isteri mcm 2, sakit mental kot!! da x waras..

yg bini lak, kne bomoh ke aper.hehe masih dpt menerima?? kalu aku ish cm payah rase nk bbaik. tobat

Miss Mirror a.k.a Sam said...

mungkin dia dah tahu yg laki dia tak waras kot then dia simpati, sbb tu dia maafkan.. MM tak baca benda ni kt Metro, hanya baca melalui blog, cuma pelik...jin apa yg dimaksudkan tu? Saka ke? Klu dah melibatkan benda ghaib mcm ni, masih ada cara utk merawat & memulih rumahtgga tersebut.