CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 4, 2010

TAG DARI SIS LELORD


SEKALI LAGI KENA TAG DENGAN MAMA NAJLAA AKA SIS LELORD


SOALAN SENANG JER...KENA SUSUN AYAT A-Z

a-AYU panggilan khusus buatku
b-BEST kalau nak kawan denganku
c-COMEL nama timangan kak longku
d-DIAM-diam aku dah 8 tahun berkahwin
e-En. Razali hubbyku
f-FORUM agama aku memang suka dengar
g-GURAU senda pujuk rayu tema keluargaku
h-HIDUP ini kan penuh cabaran
i-INGIN kenal sapa kawan atau lawan
j-JENUH nak fikir atau pendam
k-KECUALI ingat diri sendiri
l-LAINLAH kalau ada yang sudi beri teguran
m-MANA tahu korang sudi
n-NAK gak ada kawan dalam dunia blogger
o-OOOOO...pocot apa yang aku bebelkan
p-PATUTLAH aku kan tengah risau
Q-QURAN buat pegangan
r-RESTU dari suami tersayang
s-SURE Allah tunjukkan
t-TAKKAN aku nak lupa mana asalku
u-UMUR bukan boleh tentukan
v-VARIASI hanya untuk sempadan
w-WAH...aku dah banyak sentuh bab kehidupan
y-YANG pasti aku serius, berkata tentang reality
z-ZAMAN kini bukan macam zaman dulu2 so, korang fikir-fikrkan...


PS: aku nak bagi tag nie, kepada semua kawan2 blogger yang sudi singgah blog aku..tanpa korang siapalah aku, si blogger cincai...amik yer jangan ragu2.

5 ulasan:

Lelord said...

macehhh ek dh siapkan assignment

kella said...

kak ayu! kita nak amik ni... boleh ya.. boleh ya..!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

lelord

tugasan nie ayu buat sebagai tanda persahabatan..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam kella...

ambilah sayang...dipersilakan..

dieya said...

hi ayu, i dah amik dah. alang2 buat tag ni utk jaja & lieya, kira buat utk ayu laa jugak :-D