CITARASA RINDUAN

Friday, May 7, 2010

AWARD DARI KELLA


Yahoo......................aku dapat award lagi...memang kalau lah dapat yang ori..sure dinding umahku penuh dengan award dari korang..aku tampal buat hiasan penganti kertas dinding umahku.....
terima kasih yang tak terhingga kepada KELLA......................luv u

1. Thank and link the person that give you the award
- Thanks a lot to
KELLA
ya!

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover
Ikhlas ku katakan, blog kamu2 di bawah adalah sangat menarik! dan aku suka! aku mahu kamu terima award ini, kerana kamu punya blog yang menarik..dan selayaknya..

1- ABG EQ
2- MAT GEBU
3- BEN ASHAARI
4- AIZ
5- SUKUR IBRAHIM
6- IDDIN
7- YANIE SI BUDAK GEBU
8- SIS AYU
9- SIS AIN
10- SIS LELORD
11-SIS LIA
12.JAJA`Z
13-AIN
14-MIS MIRROR
15-SIS AJA
16-SIS AIDIL
17-SIS SARI YUSA IBRAHIM
18-CERITA ORANG MERSING
19 ZANNA NORDIN
20-KASIH SUCI
21-SIS KELLY
22-AZILA
23-UMMI
24 SIS CT
25-MAMA EITA
26-NJ
27-CILABAEY`S
28-NABILA_2908
29-YANALILILALA
30-YATIE
31-MARSHITA
32-GADIS TERBILANG
33-MSUEZ
34-KEPADA SEMUA FOLLOWER KORANG MEMANG BEST, BLOG KORANG MEMANG MENJADI SUMBER INSPIRASIKU


3. Contact said blogs and let them know they've won this award

OKEY

4. State 7 things about yourself

1. suka COKLAT, tapi tengah diet...alahai
2. suka nyanyi! walaupun sedang memasak, berduet hanya dengan En Zalie
3. Aku suka BERKAWAN. semua orang kata aku nie..peramah abis..sebenarnya aku malu2 gak ler
4. Aku tak pandai memasak, tapi cuba MASAK sebab itu rezekiku
5. Aku kurang selesa bila KERETA sangat2 kotor..eikkkk......sabor jerlah..
6. aku SAYANG en.zalie, dan ke4,4 ibubapaku........jua familyku..............sekarang nie..semua teman bloggerku..
7. saya suka apa yang ada dalam hidupku...ianya sudah melengkapi antara 1 sama lain

terima kasih pada yang sudi memberi dan sudi menerima..

4 ulasan:

ChiLaBaey's said...

Haiiii yakkkkk.... saya pun dapat juga ker.... Suka2... Terima kasih daun keladi yer... :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

SAMA2...teima kasih daun keladi..esok2 datang lagi.kikikikiki

lana leopard said...

terma kasih ayu... sori sgt2... sis jarang berkesempatan berblog n jelajah blog kwn2... mama yg bz sis ni... jgn marah tau... sekali sekala sis muncul ye... rasa cam dah jauh ketinggalan banding ngan ayu....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis aidil..rindunya........

ayu faham..sis bz..ayu pun kadang kala jer sempat berfb..banyak diblog..rindu...sangat2 kat noan