CITARASA RINDUAN

Monday, May 17, 2010

TAHNIAH, ATAS KEJAYAAN ANDA


Sebelum ayu nak beradu di atas katil, ayu nak sampaikan dahulu ucapan tahniah kepada sepupu-sepupu ayu yang berjaya ke menara gading....nampak gayanya lambat lagilah ayu nak merasa nasi minyak diorang nie..tunggu nasi minyak buatan sendiri jer lah..kalau susah sangat dah tegidam...beli kat kedai makan area Kulaijaya jer...kalau sabor sikit..minta CMG masakkan....dia mesti mahu..kikikii...

okeylah..nak post entry nie dengan secepatnya..sebab mata dah tersangat-sangat minta tutup...kuyu macam ada gam gajah tepek atas kening...esok tak leh bangun...habis aku....

Untuk sepupu-sepupuku...ayu ucapkan TAHNIAH, anda akan menempuhi alam pendidikan yang baru..lain dari zaman persekolahan dahulu..ada masa sebulan lagi untuk bermanja-manja dengan keluarga. So, ayu nak senaraikan sepupu-sepupu ayu yang berjaya ke menara gading, antaranya:-

  1. Fiza - tamat matrik, tunggu peluang sambung saujana muda di UTM, pendidikan.
  2. Liah Karim - Politeknik Perlis
  3. Nurhafifah Dolmat - UiTM melaka
  4. Nurhaziera Dolmat - Politeknik perlis (diploma pengurusan perniagaan)
  5. Aisyah Zaidi - Politeknik Merlimau, melaka (diploma seni bina)
  6. Siti Noorazzaizah - Binary Bisness School
Jua, nak ucapkan tahniah atas sepupu-sepupu yang telah menamatkan pelajaran di university dan yang lulus exam dengan cemerlang

  1. Azie zaidi - USM, kelantan- Perubatan
  2. Abang zack - UIA
  3. kak ngah
  4. Kak Cik -Engenering
  5. Azmi Nordin - Master di UKM, sekarang dah bekerja sebagai DIPLOMAT...

PS: Tak sabar nak sambut raya, nak ambil gambar dengan korang...mana tau, ada yang datang bawa pasangan...leh ayu makan nasi minyak...(eik...awat sebut nasi minyak jer nie..ayu still diet.......lari...)

8 ulasan:

kella said...

tahniah untuk semua sepupu2 kak ayu!
wah... semua bjaya.. menuju kearah kejayaan!

bravooss

Zaidah said...

tahniah untuk mreka...semoga menjadik genarasi yang cemerlang n bersahsiah..

ct_nurmarlissaa said...

taniah!!!!......:-)

Wanita Mutalib said...

wow tahniah tahniah :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella..

terima kasih sayang

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zaidah..

terima kasih..semoga atas doa kak.semuanya berjaya

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct..

terima kasih

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eita..
terima kasih, doakan mereka berjaya yer