CITARASA RINDUAN

Monday, May 10, 2010

HAPPY BIRTHDAY KAK NORZAILINA NORDIN

Selamat hari lahir aku ucapkan khas untuk novelis yang paling aku minati...seorang yang rendah diri, senyuman selalu terukir dibibirnya, lemah lembut dan good looking. Beliau dari keturunan baba nyonya...itulah yang menyebabkan darah cinanya masih mengalir di paras rupa beliau..

Selain dari menulis...beliau selalu bersiaran di rancangan tv 2..sebab beliau merupakan salah satu chef yang terkenal di malaysia...selain raja masakan. biskut pun beliau mahir...aku selalu terpesona dengan hasil makanan yang dibuatnya..sekali tu...ada pameran krangkraf...beliau telah membuat biskut untuk para pembaca yang membeli buku-bukunya....hati beliau sangat2 mulia...kalaulah aku duk kl,sah aku nak jadi adik angkat beliau...(kalau beliau tamo..aku paksa jer...kikikikiki)

Nak tahu siapa yang aku sebutkan?...aku rasa ada yang dah dapat clue sapa yang aku maksudkan..maklumlah beliau nie glamor gak..kalau ada kat mana2 sure ramai yang kenal...
Alahai...nak tahu gak ker sapa orangnya?....mai2x
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

tara..........

NORZAILINA NORDIN

selamat hari lahir puan...semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki...

Beliau nie tak lokek orangnya, mudah mesra dan menghargai peminat2 nya...tAK Caya?

PERCAYALAH......sebab pernah sekali aku buat 1 entry berkenaan novel terbarunya CINTa 365 HARI. beliau telah menyimpannya didalam blognya..nak tengok apa yang aku buat sampai beliau syering?...........Jom mai klik kat bawah nie




8 ulasan:

kasih suci said...

Saya pon suke baca novel Norzailina Nordin, selain Norhayati Ibrahim dan Anis Ayuni..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hepi besday.... (^^,)

kella said...

Selamat hari lahir juga pada kak Norzailina.. nanti kita gi wish dia ya kak! :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kasih suci..sis nak bg hadiah sempena birthday awak..hope awak sudi bg adress

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yanie...

happy birthday too puan lina

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...

tq sayang..sama2 kita wish yer...

zai said...

Salam, Siti Ruhayu.

Terima kasih yg tidak terhingga kerana sudi membuat entry istimewa sempena harijadi akak. Akak doakan Ruhayu sentiasa dalam rahmat Ilahi, insyaAllah...

Salam kasih,
Kak Lina @ Zai

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

puan lina @ zai

terharu sangat2x....terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya...

semoga doa puan dirahmati...terima kasih sekali lagi