CITARASA RINDUAN

Friday, May 7, 2010

AWARD DARI SIS LIA

Ibu....
Ibu........
Engkaulah ratu hatiku.......
(gambar umai sewaktu majlis perkahwinan adik pada 7 hb March 2010)


wOWWWWWW.......award lagi.....kira2 untuk Ibu segala hari (jumaat) nie aku dapat sampai 3 award..kalau turun naik pentas sure gaun cinderella aku tu yang ala pari2 dah koyak rabak dek pujian, tumit tinggi aku yang dibuat dari kaca sure dah pecah sebab saiz badanku yang berat dengan angkat award yang banyak2 nie.....terima kasih kawan2....korang memang best...maklumlah aku tak ler popular hanya blogger cincai...kikikikiki...(ingat masak jer leh cincai2....blogger pun ada cincai2 gak..)

Kali nie, aku terima award yang sesuai diterima khas untuk ibu2.....alhamdullilah dah 3 tahun aku bergelar ibu...susah senang menjaga Nur Umairah akan terpahat selamanya dihati..Ibu sayang Umai...Semoga anak ibu, menjadi anak yang solehah, cukuplah kalau Umai tidak pintar seperti kanak2 yang lain..tetapi menghormati Ibu, abah dan orang2 tua jua, berjasa kepada agama dan negara...hanya itu mohon ibu...amin

Okey2....award nie datangnya dari sis Lia, yang sebenarnya nick name realnya mamamya...aku kurang fasih nak menyebutnya...so aku lebih gemar tiak kak liah.......orang kampung den nie...kikikikiki, pernah jumppa semasa sis lia beli paste bandungku....

terima kasih kak lia...sayang kak....

PS: kepada semua ibu2 yang selalu singgah ke blogku...kuserahkan kepada kamu...kerana kamu layak mengambilnya..............................dengan senang hati aku menyerahkan dan mengizinkan....

0 ulasan: