CITARASA RINDUAN

Thursday, May 27, 2010

AKU DAPAT HADIAH......HOREYY.



Nak tahu tak?,,,, ayu dapat hadiah lagi…kali nie bukan sebab ayu join contest..tapi pemberian daripada adik wawa…..Ikhlas darinya sebagai tanda persahabatan..seronok berkawan ngan wawa….Walaupun dia mengenali aku melalui fb…kami dah macam adik beradik…selalu kongsi cerita bersama..Yang buat kami makin rapat, kami mempunyai persamaan iaitu kami berdua...minat membaca….

Jom tengok parcel yang aku terima dari Wawa

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
tara............. Eik...sampul parcel pulak



My Photo
HUSHIM MOTIVATIONAL & COUNSELLING CONSULTANCY
Hushim Motivational & Counselling Consultancy (HMCC) merupakan sebuah syarikat perunding motivasi yang menggunakan pendekatan kaunseling dalam setiap program yang kami tawarkan. Dalam setiap kursus ataupun program yang dikendalikan, elemen-elemen EQ (kecerdasan Emosi), IQ (kecerdasaan intelek), SQ (kecerdasan spiritual), SQ (kecerdasan sosial) dan PQ (kecerdasan fizikal) diterapkan baik secara langsung mahupun tidak langsung dalam usaha melahirkan insan yang seimbang. Pihak HMCC juga menawarkan program latihan dan pembangunan korporat serta menawarkan khidmat kaunseling kepada organisasi-organisasi kerajaan, swasta, badan korporat, institusi pengajian tinggi dan peringkat sekolah rendah dan menengah.
(ayu copy n paste segala butiran syarikat Pakar Motivasi ini, kerana ada kaitan dengan Wawa)
nak tahu lebih lanjut tentang syarikat Hushim mai klik sini
http://hushimmotivational.blogspot.com/




Nie dia...... Puan Ayu dok posing ngan hadiah dari adik wawa... 2 buah buku ilmiah dari Pakar Motivasi Malaysia


Memang dah jodoh kami, kenal melalui dunia internet..siapa kata berkawan diinternet merugikan?…sebenarnya kalau kita gunakan dengan cara yang baik..Insyallah…pasti DIA akan meredhai apa yang kita lakukan…amin

Paling seronok kalau kita kenal seseorang dan mendapat layanan yang serasi dengan jiwa kita…itulah yang aku dapat rasakan sejak mengenali Noorakmal Azren,…panggilan yang senang ku tiak wawa….melalui gambaran gambarnya…wawa seorang gadis yang pemalu…namun mempunyai karisma yang santun sebagai seorang wanita...(bukan ayat bodek tau...memang itulah wawa yang ku kenali dari dahulu lagi)

Berusia 21 tahun, masih solo (pada yang nak tackle tu…opsss….mai isi borang ngan Ayu….kikikiki)…gurau jer wawa….

Untuk Wawa…sis doakan kamu berjaya mencapai matlamat yang idam-idamkan…..walau siapapun kita…kita adalah orang yang terpilih….Oleh itu…semua makhluk dimuka bumi ini sentiasa ada keistimewaan sendiri..hanya kita perlu bijak menakhlukinya


PS: Aku dok membaca buku-buku ini...bila dah habis..nanti aku kongsi sama-sama ngan korang.....Tunggu.......

6 ulasan:

Roronoa Zoro said...

wahh.. kerap dapat hadiah nie.. tahniah.. hehehe.. =)

kasih suci said...

beshnye dapat buku motivasi...untung akak..asyik dapat hadiah je..(",) murah rezeki la katakan...syukur

azila said...

tahniah..tahniah...jgn lupa kongsi content buku tu ngan kami yer k.ayu:)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro..
alhamdullilah...rezeki, seronok dapat kawan-kawan yang terbaik dalam dunia it....

sis pun hargai persahabatan dgn zoro

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kasih...

alhamdullilah..
syukur....
nanti sis terjah umah awak...
sayang awak...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

Zla...

insyallah...
ayu no hal..(sure ayu buat entry khas untuk buku-buku ilmiah itu)