CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 12, 2010

JAJA`Z..KAU BIKIN MALAMKU CERIA


(apa kaitan maggi yang cantik dipandang sedap dirasa dengan entry aku malam nie?????)
lapar perutku...nasib imanku kuat...apa2 kita layan dulu kisah si maggie


Mulanya..aku duduk sambil layan blog..perhatikan kat dashboard...
eik...apasal nama kedai tersayang ada terpapar..bukan aku yang tulis entry nie...ada orang marah ker? ada orang geram ker?..atau ada orang buka kedai namanya ala2 kedai aku...tak sedap ati nie...sapa yang tulis entry nie?
terus tengok tajuk dan nama blognya....


hah?.....
cikgu jaja kita rupanya,,,
ada apa nie...
peluh dah menyimbah2....aircorn kat bilik nie dah tak rasa lagi...
aku harus tengok apa yang jaja buat sampai naik nama kedai aku...

terus pi jenguk blog dia...
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

hahahaha

Sambil....... aku gelak tak ingat diri..Umai kat sebelah terpinga2.... jaja nie bikin malam ku terhibur...
terima kasih jaja...sebab tergoda dengan entry




tapi kan
kalau tergoda tu..mai ler hulur 1,2 bungkus,,.kikikik


(couple yang sangat romantik....sis doakan kalian berbahagia dunia dan akhirat...hubby jaja ala2 pelakon mustafa kamal...cuma kurus jer... suka tengok entry jaja tentang hubbynya yang pakar berkebun dan yang paling best suka tengok semangat jaja yang menjaga kesihatan , layan pic dia bergym....

memang best layan blog cikgu jaja`z nie....sejuk mata memandang...
so, pada sesiapa yang nak follow blog dia...mai KLIK SINI

7 ulasan:

JaJa'Z said...

alaaaaa..ni yang terharu ni..akak ni..puji lelebih sangat ni..amin..terima kasih diatas semua doa akak tu yer....jaja pun doakan akak sekeluarga diberkati dan CITARASA RINDUAN semakin bertambah maju...amin...

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheheh..nape nak touching jerk sume malam ni..aduh..kite hepy2 blogging...tp best ce entri blogger yang lain..mmg terhibur ...enjoy blogging

ct_nurmarlissaa said...

ermmm...tull tuu..blog nak tambah kawan N for funn....

ct_nurmarlissaa said...
This comment has been removed by the author.
Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja

terima kasih atas doa awak..
tapi kan...

memang blog awak best..warna warni

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hawa...

kesimpulannya...mmg best kalau berblog..janji relex..jgn pula keluarkan entry bantah atau perli orang lain..takut....kikikiki

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct nurmalissa

ayu setuju...yang penting kawan biar seribu...................