CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 5, 2010

AWARD DARI KASIH SUCI, LELORD, JAJA`Z DAN SIS LIA

ALHAMDULLILAH..syukur kehadrat illahi. kerana kawan2lah ayu layak menerima award yang ke 9 ini..dengan baju yang ayu tempah dari MM, yanie si budak gebu dan kella, fotografe Abg Eq dan abang azlie..yang sudi amik gamborku ini...wartawan yang setia..kasih suci, ben ashaari dan sis ain..jua, yang berbahagia...juri2 jemputan...lelord, azila, jaja`z dan sis lia....dan yang menaja makanan malam ini, abang mat gebu dan Ummi korang memang best
(ewah2..ayat mengarut gitu dipagi rabu)

SEBENARNYA AYU DAPAT AWARD LAGI DARI KASIH SUCI, LELORD, JAJA`Z DAN SIS LIAH, TERIMA KASIH YER..


- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -(ALAHAI, KENA AMIK ADA SYARAT LAGI!!!)

Copy award nie kat blog korank
~ done ~

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
tQ KASIH SUCI, LELORD, JAJA`Z DAN SIS LIA..perasaan ayu sekarang amat2 senang hati...terasa dihargai...korang memang sahabat sejati..i luv u alls

jawab soalan2 tag nie
uish..de lagi soklan yang nak kene jawab ni...hukhuk...

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Nak siapkan entri ni cepat2, den boleh p tido..hehehe...ngantuk sudaaa... , risau ngan umai dan abah mertua ku...harap2 cepat sembuh

2. Apakah nama samaran korang
ayu

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
EN Zalie
ibu, abah, mak dan abah mertua
umai serta family..opss..abang aku azlie

4. Panggilan untuk si dia
abang

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
cukuplah kalau EN.Zalie ingat hari istimewa tu..

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
banyak.... antaranya ialah :

-Abang EQ
- Sis Lia
- Sis Ain
- Abang mat gebu
- Kella
- Azila
- Sukur
- matahari
- MM
- NJ
- Aiz
- Kak Ayu
- kak aja
- Zanna
- yanie, si budak gebu
-lelord
yatie
kak elee mardiana
cerita orang mersing
Ummi
ain
.
.
dan banyak lagi la...korang jangan majuk yer, kalau aku terlupa nak tulis, maklumlah...dah pening kepala nie..dari pagi tak makan lagi...oat2 jer lah...kikikiki

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
haa..senang ceriter, Kasih tag semua blogger yang Kasih listkan dalam soalan no. 6 di atas..hehehe

8 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nama ku tertampal di sini

hehehhe

time kasih kak....

ct_nurmarlissaa said...

ermm...rajinn sungguhh menjawabb tagg..i kay laa bagi award blumm lagikk pi ambik...cam semangat plakk...nak buatt...

kella said...

suka... kerana dirimu juga begitu berharga..

Mat Gebu said...

Erkk...musim tag rupanya di blog puan ni..takpe2 tu tanda org suka kat kita...syabas betehh!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yanie....

alahai...mestilah sis memang selalu jengah blog yanie...
sayang yanie....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis ct

ambik lah award nie..dipersilakan..

terima kasih sbb sudi jenguk blog ayu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang mat...
inilah masanya nak rapatkan hubungan....abang mat mmg dah popular..ayu jer si blogger cincai

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...

hidupmu jua menyinari hidupku...
sayang kamu