CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 19, 2010

JELAJAH BLOG VERSI 4.0

Assalamualaikum....selamat pagi rabu para sahabat...sekarang kan...blog ayu pun ala-ala popular gitu...gara-gara dijelajah dengan si Ben Ashaari tu.....yer lah kan,,.baru 4 bulan ayu berblog..tiba-tiba dah ada 148 follower...kira okeylah tu kan.....mana tahu 1 masa dan ketika jadi macam ben... sehingga beribu-ribu follower..tu dia, meletop ko.....

Sekarang nie Ben buat edidi jelajah 4.0.......hah!!! memang best macam-macam idea pakcik tu....terus terang nak kata...otak ben tu memang power...sepower body dia...eik..apa yang aku memuji sangat nie....Eik....ala malas nak bebel-bebel pepagi rabu nie...kita teruskan jer niat yang murni nie.....Ops... ada Syara-syaratnya....so...enjoy (aku memang suka main syarat2....hasilnya mesti lumayan..tak gitu?)

Nama blog nie, ayu gelarkan CITARASA RINDUAN... nak tau, pasal apa ayu bubuh nama tu....jawapannya....mengenai sebuah KEDAI MAKAN yang berada di laluan kulai-bandar tenggara, Johor....Kedai makan nie dah beoperasi selama 16 tahun...kira kedai generasi a.k.a warisan....makanan terdiri dari sarapan pagi, makanan tengahari, petang dan malam...paling polular sah-sah MEE BANDUNG CITARASA RINDUAN...siap, ayu jual PASTE BANDUNG lagi...nak tempah boleh jer....janji beri alamat dan onkosnya.....

tapi, kan........ blog ayu nie banyak kepada luahan perasaan dan ala-ala syok sendiri gitu...tak apalah...sekurang-kurangnya korang dpat gak layan mood aku ala-ala tersedih...terbz..tersuka...yang pasti ayu berblog dapat manfaatnya.....selain tambah kenalan..dapat gak, geng-geng tukang masak.....
(ben, panjang sangat ker?.....baCa jer lah ben...Ayu pun tau gak membebel......kikikikik)

Nie, syarat-syarat untuk korang yang nak join vesi 4.0.....dan...nak join KLIK SINI

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG -done

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... -done

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini- blog ben..

5 ulasan:

kella said...

kak ayu! kita pun mau diterjah ben jugak... mari kita sama2 ramai2 kasi dia kerja! hehehe..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella..............

minta2 ben perasan kita punya permohonan....
ramai yg join tu..

Mohd Sukur Ibrahim said...

yg mana ben dah terjah dulu..dia akan terjah lg ke?

Kniedaz said...

teringin jugak

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sukur...
ben dah bubar blog list...so kita join yg terbaru.,,,byk kawan2 blog dr luar negara.......jom join