CITARASA RINDUAN

Monday, May 31, 2010

TERIMA KASIH AYIEJOHOR

Assalamualaikum...

Kepada kawan-kawan yang dok keluar masuk ke blog ayu nie..gerenti takut salah umah...selalu masuk cat warna hitam, sekarang nie dah berwarna putih....templet cikai-cikai.sekarang nie dah berubah wajah...ada yang siap tegur kat FB ayu..ada pulak yang sms ayu..betul ker blog ayu dah berubah wajah..bukan 50% jer....100% berwajah lain...pelikkan?....

Yerlah....mana tahu nie bukan umah ayu..., walau URL sama..(sebenarnya ayu pun terkejut dengan perubahan umah ayu nie...), dalam terkejut tu...boleh lagi tenganga macam nampak antu....

Nak tahu siapa yang berani mengejaskan umah ayu nie?.....

Yang pasti hasil kreativitinya menyebabkan traffic ayu up sampai tinggi gini.
>
>

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
tara.......


Alhamdullilah...bukan perubahan nie yang buatkan aku terus tersenyum-senyum...malahan dengan bantuan dia..menyebabkan banyak tutorial yang aku pelajari...mood dia pun baik jer...spooting gak....layan karena dia..macam adik aku .....

Nak tau sapakan dia.........tara

BLOGGER AYIE... segala tunjuk ajarnya menyebabkan aku setuju 99% dengan usahanya menghiasi wajah umah aku nie...siap ajar tutorial free tentang keseluruhan umah aku nie...TERIMA KASIH yer ayie....

Senang nak berhubung dengan ayie..walaupun aku minta bantuannya semalam...add ym nyer, sebelum maghrib pada hari ini..terus ayie bantu menghiasi umah aku.....sangat-sangat aku hargai keperihatinannya..

Kepada sahabat yang mempunyai masalah tentang blognya atau inginkan perbezaan, kelainan atau tunjuk ajar..silalah ke blog ayie....

Buat sahabat semua....adakah anda turut merasai perbezaanya?....

10 ulasan:

-Aidizz Azhari- said...

Wahhh... kawan saya ayie dah ubah blog sis pula.Begitu famous dia....

Inilah blog saya selepas di edit oleh A-Y-I-E

BLOG AIDIZZ

n@m@n said...

baru tukar layout jugak..hehe

En iLham said...

wah..cantik layout baru.hehe
kemas gile ayoe buat
hehe
booleh mintak tlg ayie la pasni

Mamamya said...

tahniah ayu & ayie... masa mula2 buka blog ni td tgk kat header akak dah perasan ada kelainan....rupanya bukan kat header jer tp semua sekali... cantik2..akak pun suka... ;) nak minta tlg juga lah...blh ker?

JaJa'Z said...

kak ayu: yang ni pun cantik jugak..but jaja prefer the old one..sebab takyah kena klik2 utuk baca the full story..hehhe

Kie-yu said...

neat & tidy!
cantek template ni~

Kniedaz said...

cantik..tapi macam jaja'z ..saya suka yg takde "read more" tu...hehe

kella said...

ok ok kak.. nampak cerah mata...
hehehe... nak minta ayie tu buatkan jugak bolehke?

myravea said...

waaahh..nice2..sgt kemas!!*Wink

Mohd Sukur Ibrahim said...

sis..blog makin mantap..mcm tuan dia juga..hahha..bila nak turunkan ilmu kt sy sis?