CITARASA RINDUAN

Friday, May 14, 2010

LATIH DARI KECIL UNTUK BERJAYA



Sana sini semua dok katakan tentang piala thomas...menang ~ sure puji melambung-lambung, kalah ~ faham-faham jerlah lumrah MANUSIA... tapi kan...aku pun nak ulas gak tentang keputusan pertandingan badminton malam tadi...datuk Chong Wei vs chen Jin, keputusannya kalah.

Apapun keputusannya..sebagai rakyat Malaysia...aku tetap berbangga...tetap menyanjungi setiap pegerakan yang ditunjukkan oleh datuk Chong Wei. Jua, tetap berbangga dengan penyorak Malaysia yang bersama-sama menyokong permain Malaysia....Malaysia boleh..

Atas kekalahan beliau,,,,aku sebagai ibu..nak syer ngan korang....nak didik anak-anak dari sekarang....mana tahu leh ganti Datuk dan hafiz untuk mewakili Malaysia....so..atas desakan itu..aku hanya pilih susu yang terbaik untuk Umai......
>
>
>
>
>
>>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

tara........................
minumlah susu Anmum....


Mana tahu dah besar nanti Ummai boleh wakil Malaysia,
untuk keterangan lanjut produk anmum sila layari


PS: Apa kaitan susu ngan piala Thomas?...hanya ibu-ibu yang tahu...

7 ulasan:

AiZ said...

hakhak.. ^___^ hanya ibu yang tahu...

ainhamzah said...

ni psl entry tu


ubah sampai tarikh sis nak post tuh stay kat paling top..
contohnya kalau sis nak entry tu sampai 31 may then ubah la until 31 May. OK?

azieazah said...

Salam SITI RUHAYU...

Sebenarnya pagi tadi dah klik blog ni, tapi tak sempat nak komen. Masuk melalui blog BEN..

Tkasih SITI

Roronoa Zoro said...

apa rahsia susu tue? lalalala~

ct_nurmarlissaa said...

ermmm..tull tuu...susus mainkan peranan yg pentingg untukk si kecilll jadikk jgn abaikan k

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah..betol2..minum lah susu..hahaha

kella said...

oh susu? tidakkkkk...
masa kecik mama kata, apa jenis susu sekalipun, semua kita sebat! susu, susu, susu, je keja nya!
tapi dewasa ini, susu putih itu tak boleh nak telan la kak.. tak tahu kenapa..
rasa nak termuntah je minum susu putih! tapi si suami mahu juga kita minum susu! jadi minum susu perasa cokelat la! hahaha.. sedap...