CITARASA RINDUAN

Friday, May 28, 2010

SERONOK....TAK TAHU NAK KATA APA LAGI......

Asalamualaikum...

Alhamdullilah..semuanya berjalan dengan lancar dan teratur...., sebenarnya nak buat entry istimewa tentang hari yang ku lalui bersama CMG dan beberapa orang blogger yang turut sama meraikan rombongan terjah ke CMG...ala-ala gathering gitu...

Tapi, kan...................(badan lepak benor nie...baru lepas belajer bahan mentah untuk kedai....)

Cuma...sekarang nie aku nak katakan...

aku happy
aku terhappy
aku terlebih happy
aku happy dan happy..............

TERIMA KASIH KEPADA SAHABAT??????? YANG JOIN ROMBONGAN AYU....Korang memang best............(masih dalam mood ala-ala mimpi...............)

10 ulasan:

Lelord said...

bestnya...ayu nanti upload gambo tau.
Lela sila jgn jeles hehehe

JaJa'Z said...

ah tidak!!!!..jeles bangatttt..thanks ek kak ayu sudi call jaja..tak sabar nak tgk gambar gath tu..

Mat Gebu said...

tuu diaa, ramai yg tak sabar..tapi yang pasti....dot..dot..dot....ahaks.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam lelord..

aduh..ayu ada masalah kamera...
alahai...rugi

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja

hope akan datang awak dapat join..rugi tak ikut sekali..

aduh..jgn jeles2 tau..nanti capat tua..kikikii

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam CMG

opsss.....kikikiki..
(dok terbayang set twins rose...awat ayu lupa amik gambir tu?...mahal tau)

Lelord said...

oooo tidakkkk...
td kat blog ben gambo bsama mangkuk tingkat....dh de bukti tuh

Roronoa Zoro said...

adakah ben ikut sekali?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis...

okey ayu tunaikan permintaan anda...kikikik
(jangan muntah hijau udahlah..)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

zoro

sudah semestinya ben datang sekali..
yang pasti sis tak tahu...ala-ala mimpi gitu