CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 18, 2010

HADIAH DARI HAWA~ CAHAYA KEWANITAAN~



Korang nak kenal tak dengan cik hawa kita yang lebih suka menggelarkan dirinya Awe, cute sungguh...memang cantik, lemah lembut..senyuman tak pernah putus dari wajahnya,bertudung, banyak unsur-undur kewanitaan yang diselikan di dalam entrynya, sesuai dengan nama blognya CAHAYA KEWANITAAN, student lagi...belajar sampai kemenara gading..Tahniah yer Hawa.

Mula-mula kenal hawa melalui blog Ben...memang kan...banyak manfaat join blog ben tu..sekarang nie Ben buat versi 4.0 pulak...sungguh dasyat...nak join siri jelajah dia pi KESINI, tapi macam-macam ragam si Ben kena tempiasnya...sabor jer lah Ben, adat berblog, ada yang suka, ada yang tidak...pedulikan yer, macam ko kata..ada ker dia, buat sesuatu untuk menaikkan semangat blogger baru?, thay why yang baru berblog, termasuk aku gak baru 4 bulan berblogging yang dapat rasa macamana di jelajah oleh Ben Ashaari tu...perasaan sangatlah suka, seperti dihargai...TERIMA KASIH BEN...(nak komen kat blog ben, tapi dia suruh senyum...aku senyum jer lah eik)

Jom, kita jengah blog Hawa, sebelum tu nak syer dulu gambar Nur Hawa Mohd Zain
(sorry Hawa..tanpa kebenaran awak, akak ambil gambar ini dari blog awak...maaf yer...)

(Cantikkan....ada sapa-sapa nak jadi calon suami?.....aku boleh edarkan borang..kikikikii, gurau yer Hawa...)

Sekali jer, aku jengah blog dia...aku dihidangkan dengan hadiah yang paling aku sukai...best gile dapat hadiah malam-malam gini...comel pulak tu...siap ada bunga lagi........ TERIMA KASIH YER HAWA..tapi kan..yang paling best..rumah Hawa dah berubah warna dan wajah...sungguh-sungguh nyaman jer masuk ke rumah Hawa.


(kalau dapat peluk bear kat atas tu, sure lena tidur malamku...,sambil makan coklat lagi terima kasih sebab hargai persahabatan kita....kak Ayu hargai)

Kak Ayu nie tak pandai kritik blog orang, sebab kan...blog orang semuanya adalah hak masing-masing. tapi...bila ada yang minta nasihat dan pandangan kak Ayu dengan rela hati nak sampaikan.....
  • Templete...cun
  • Sidebar...sangat-sangat panjang...tapi kan..serius..cantik dengan gambar-gambar Ayu hawa, kalau Hawa buat ala-ala Award tu...sure lagi baik...scrool sendiri
  • Entry-kak ayu tak leh komen..sebab, entry Hawa semuanya best-best..kak ayu yang dah kawin pun still rujuk kat blog hawa..
  • Gambar-gambar kat header (paling bawah) penuh dengan gambar kenangan hawa, serius nak kata...itu yang menyukarkan kami looding...agak-agak..ada altenatif lain tak?
Rasanya....untuk korang yang nak join blog ~CAHAYA KEWANITAAN~, silalah....KLIK SINI

8 ulasan:

kasih suci said...

Kak Ayu, nnt kritik la blog Kasih pulak ye!!!hehehehehe.. itupon kalau sudi dan akak ada masa....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kasih...nanti buat entry...kak baru leh bagi komen...maklumlah...nanti kata syok sendiri..kikikikii..

blog sis pun ala2 cincai..ada nanas, sengkuang. kangkung...alahai....

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak ayu..kelakar lah akak ni...hehehe..tq komen..ok malam ni jugak awe usahakan...mmg nak bagi mudah kah utk loading...tq ye kak..malu awe tibe2..heheheh

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hawa...kak kelakor..alahai...leh jadi bini mr ben ni...toing..toing...

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahaha....ada2 je akak ni...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kikikik...tapikan..serius sebelum nie salam ambil adiah...tapi dah perasan...hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam ambil adiah? perasan pe kak? sorry kak awe tak faham akak tulis..sorry :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

opsss.......salah ambil tead bear.

Tapi, dah post entry baru perasan,.......tu yg tukar balik....kikikiki