CITARASA RINDUAN

Sunday, November 14, 2010

Semoga pengakuan tersebut dihentikan.....



Kalau ianya berlaku kepada aku…mesti aku tertanya apakah tujuan entry itu dikongsi bersama public…

Semua manusia lagilah kaum hawa memang memerlukan impian perkahwinan bersama dengan yang tersayang, namun….adakah dengan membuka aib dengan orang awam, ianya bakal membawa kepada kearah kebaikan?

Kita orang islam…, dalam hadis ada yang berbunyi

“BARANGSIAPA MEMBUKA AIB MANUSIA LAIN DI DUNIA MAKA ALLAH SWT SENDIRI AKAN MEMBUKA AIBNYA DI DEPAN SELURUH MANUSIA DI AKHIRAT KELAK…

Terang-terang blogger ini mengaibkan seoarang wanita yang dikenali ramai…

Semoga janganlah kita tergolong dalam golongan tersebut, astafirullah…

PS: sangat sedih dengan isu terhangat ini……..ianya amat mengaibkan

21 ulasan:

imanshah said...

apa isunya AyU..saya tak baca pun

ainnoraini said...

ialah, saye pun tak tahu ape isunye tu...ayu...

siapa yg buat entry tu ye...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu iman--
ini isu sensatif tapi saya bagi link yer....cikgu pi terjah ke blog tuan badan yer

http://uncleseekers.blogspot.com/2010/11/permaisuri-siti-aishah.html

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ain--
sangat terkilan, sekiranya beliau tak suka atau ada apa-apa jangan dedahkan pada public...malu sebab bekas DYMM Aisyah tak bertudung...

Lelord said...

tu la ayu..akak kul 5am dh baca citer sensasi...smpai part 5 tu, siap akan disambung lagi. Tp nmpak cam mengaibkan DYMM

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lelord--
sangat mengaibkan..kita kenal dgn DYMM bertudung dan sopan..
tapi...bila berpakaian, berpelukan, cium...ianya dah mengaibkan..

ini isu peribadi kenapa dipaparkan...nak buat simpanan tak apa, ini dipostkan pada umun..

subhanallah

Wanita Mutalib said...

kenapa nih? hmm... ketinggalan bas la kiter nih hee..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eita--
baca sahala link url yang ayu bagi ...

phreak id said...

blogger mana?

Terbaru >>
1) Bolasepak Sukan Asia 2) Nuffnang Premiere Screening - Skyline 3) Iklan Melayu Cadburry

hanees said...

kite dah bace kak....ape tujuan mat seekers tu wat camtu eik...xpatut la...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

for real?? Tak dengar cerita plak..


latest entry MISS MIRROR : Adakah aku lazer? (isu gambar lucah 18sx)

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe dah bace dah kak...wallahua'alam..ape2 pun hope diberhentikan

nur said...

itula.. terkejut juga ni
ALL IN ONE

aeinio said...

hmm kenapalaa uncle ni buat camni tayang gambar permaisuri tanpa tudung! hishhh... ;(

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

phreak id--
ayu dah bagi urlnya

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hanees--
rasanya dia memang nak glemor...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

MM--
real or not, ayu tak tahu,..pastinya ianya mengaibkan..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe--
setuju. semoga part 1-5 dihentikan..cukuplah..itu dah memualkan..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nur--
sangat mendukacitakan...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

aeini--
itulah yang buat ayu sedih..kita kenal beliau dengan sopan dan penuh lemah lembut..tapi uncle tu dah memalukan beliau..
astafirullah..

aliesha kirana said...

kenapa uncle malukan permaisuri smpai cmtu skli kan? kalau xsuka sekalipun jgn la sebarkan kisah peribadi dorang tu..ish3....nauzubillah...