CITARASA RINDUAN

Tuesday, November 23, 2010

terjaga dari lena yang panjang....


Sebenarnya, baru terjaga dari tidur,.. bila badan dah sakit-sakit dikepala hanya ingat bantal dan tilam..tak dapat tilam, sofa pun jadilah asal dapat lelapkan mata…

Tak payah nak khayal atau impikan apa-apa…terus belayar…tanpa mimpi…tersedar bila semuanya rasa aman..walau dapat lena beberapa minit

Alhamdullilah. Berkat doa kawan-kawan dan sanak saudara, aku semakin sembuh….mungkin betul kata korang, aku perlukan rehat….

Sekarang, melayan blog kawan-kawan yang aku sayangi….dah lama tak terjah rumah korang, menyapa korang dan jalan-jalan ke blog korang..

Jangan risau, aku pasti singgah kat rumah korang sebab tanpa korang siapalah citarasa rinduan????




PS: kalau ke blog masak-masak, meleleq air liur, layan gambar makanan, tak dapat hidu apatah lagi merasa…alahai…orang baru baik demam…perut minta isi….lapar..lapar….

7 ulasan:

azieazah said...

Bila demam, semua makan tak lalu...

tapi
bila dah baik demam, tolak batu dengan kayu, semua sapu..

hahahahha

alhamdulillah, dah beransur sihat.

Mas said...

alhamdudillah ayu dah sihat......rasa ringan jer badan kan ayu....
k.mas pun lepas baik dari demam asyik nak makan jer...he..he...

kella said...

siannya dia.. lapar pulak tu.. hadoi..

tapi Alhamdulillah la, akak dah beransur sihat kan... syukur.. semoga semakin sihat dan dapat dengar celoteh kak ayu di blog ini...

semalam try kol akak , tapi tak dapat... tahu, tuannya sakit phone pun sakit ler tu.. sehati sejiwa la katakan... :)

Tn.Punya said...

semoga cepat sihat n dapat teruskan berblog..

Jumpa blog ni blog BEN.. semoga berjaya dalam dunia blog..

http://myvitrd.blogspot.com

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullillah ayu dh sihat..btol tu yg penting dapatkan rehat yg cukup.. :))

eqbalzack said...

terima kasih ayu...entah bila la abg eq nak singgah kedai ayu ni...hehe

azzey said...

Siti Ruhayu: Sayang kat ayu & blog ayu juga...:)