CITARASA RINDUAN

Thursday, November 11, 2010

Cerita kreatif versi citarasa rinduan

Aku blogger baru, belum sampai setahun dalam dunia blogging, umur blog? …alahaiimage kecik dan dara jerkan?


Tapi dah boleh image, maklumlah…jumpa blogger yang best dari sudut pengalaman dan masakkan...

Nak image glemor kat blog ben?.....alhamdulilah. ada tumpang tempias sikit.....

Nak bersaing imagedengan beliau? Rasanya tak terkejar masa......

Maklumlah ada tangungjawab imageyang bersusun ko…………selain en zalie, citarasa rinduan, umai..

Dapat blogging pun hanya waktu malam, tapi taklah macam nieimage buruk benor...

Harapanku hanya satu dapat info dan berkongsi pengalaman sesama blogger agar tak rugi masa di isi dengan perkara yang bukan-bukan, Kita kan manusia, bukan imageyang duduk dalam zoo…….hanya tahu mengangga bila disuruh makan...





Untuk korang jangan segan silu…jom join cerita kreatif, siapa punya idea sure lah blogger kreatif kita BEN ASHAARI……….image

15 ulasan:

alinac lover said...

blog yong biasa2 je..hehe :)

aNa d'sKoDenG said...

heheh..dah join gak ayu..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

yong--
sekadar nak luahkan dan minta pandangan dgn kawan-kawan blog yang sealiran..
sambil tu merapatkan hubungan...
tak gitu?


ana--
awak join gak ker,,,nak bacalah entry kamu

nur said...

sempoi and creative..
ALL IN ONE

nur said...

follow sekali ye
ALL IN ONE

Areef Ibn Naim said...

salam,

tq sudi follow blog sy...

awak org sayong ke? x-skss ker?

salam ukhwah!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nur--
blog awak hebat...saya follow juga


ibuareef--
kita menantu kedai makan belakang mobil....wife zalie hamis

Areef Ibn Naim said...

tula tgk2 gambar baru cam kedai kamis... tu rs cam familiar je nama citarasa rinduan tu...

rupanya dekat je kiter yer...

ibuareef tu apa? areef ibn naim aka areef bin naim, heheheh... sori, just to clarify jer...

sy ngajar skss...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu..
mohon ampun yer cikgu...salah taip..maklumlah...mata dah terlebih rabun..

saya kenal blog cikgu dari laman sekolah LKTP...kalau tak, tak jumpalah kita dlm alammaya...

saya panggil cikgu areef jerlah yer...

azieazah said...

Susah juga nak kata, bagi setengah orang, menulis blog adalah suka-suka, ada orang menulis utk beberapa alasan sendiri.

Apapun pada Kak Azie, menulis jujur adalah priority, jangan cuba menjadi orang lain. Be yourself.

Sama-samalah kita saling sokong menyokong.

*As usual, siapa lagi nak sokong blogger, jika bukan blogger?

cikgu isza said...

salam ayu, ececeh.. good luck yer..
ben ta aci tau.. buat contest time orang tak sihat.. hu3..

mcm2 yer2 klo dia sihat dia boleh join.. hehehe..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak azie--
setuju sangat...
kalau blogger tak support blogger rasanya siapalah kita-kita...


cikgu isza--
salam kak...
suka2 jer kak....kata ben tak ada hadiah..tapi kak tahulah kalau dh dlm list ben..sure ramai yang tersadai...
hehehehehe

Lelaki Ini said...

gud luck!

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

aliesha kirana said...

good luck kak!!!