CITARASA RINDUAN

Wednesday, November 3, 2010

AKU KEMBALI


Hah!!!!…aku kena tag dari ajim green…sebenarnya dia tag aku malam semalam..semasa aku berblogging dimalam hari…aku nie memang ada masa berblogging pada waktu malam sahaja….

Waktu lain aku sibuk uruskan citarasa rinduan,,,,kalau korang nak tag aku atau join contest korang habaq awal-awal yer…(itupun kalau ada yang sudi…hehehehehe, blogger cincai macam aku…ada yang nak kawan ker?)

Mana tau….kang aku terpepas pandang. Bab komen pun..aku akan komen blog kawan-kawan terbaru sahaja…bukan apa….ramai blog yang aku ikuti…tak silap ada 300 blogger…nak kejar satu-satu blog tak sempat ko…..(tak tidur malam gamaknya..heheheh)

Kali ini tag dari ajim agak senang….hanya senaraikan posying yang aku yang paling best dan nyatakan sebabnya

Jom aku selesaikan tugasan..

Entry yang paling best adalah------ kerana--------

  1. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/05/cinta-monyet-ku.htmlKerana entry ini buatkan aku tersenyum sendiri
  2. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/08/pau-sambal-tenggaroh-mersing.htmlKerana entry ini buatkan aku terpaku yang aku pandai masak pau sambal
  3. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/05/hadiah-dari-100-top-ben-ashaari-fb.htmlKerana entry ini buatkan aku teringat kisah aku menang contest buat julung kalinya
  4. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/05/edisi-terjah-ke-teratak-cmg.htmlKerana entry ini aku dapat terjah ke rumah blogger yang paling hebat dengan blogger-blogger lain
  5. http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/06/terima-kasih-para-sahabat.htmlKerana entry ini aku tahu korang semua ikhlas bersahabat dengan aku

Kena tag blogger yang tengah blogging masa ini…iaitu

  1. http://www.borakkosong.com/
  2. http://jajazack.blogspot.com/ cikgu jaja
  3. http://ummi-alifya.blogspot.com/


harap-harap blogger 3 orang tu ambil tag ini dengan senang hati....

terima kasih ajim green….kerana tag ini aku mengulang semula entry yang lama…maklumlah….aku belum setahun berblog…bulan January 2011 genap setahun aku berblogging…tapi dah ada kawan yang boleh memberi pandangan dan menyelesaikan setiap masalah yang aku hadapi



PS: tanpa korang siapalah aku???????

7 ulasan:

JaJa'Z said...

insyallah..nanti jaja try buat ek..nak kena belek satu2 entry la plak..

Ain said...

dalam sibuk2 sempat lagi jawab tag ya ayu...

bagussss betull.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja--
tak apa...jast fun..take time okey...


kak ain--
seronok berblog..dapat kenal kawan dgn rapat...lagilah dapat kenal sahabat yang bekerjaya...syok gitu

CT said...

nyempat tuh dlm bz....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak ct...
heheheheh...layan tag nie amat merapatkan hubungan antara blogger

azieazah said...

Sejak dulu, Kak Azie pun suka guna ayat tu: Tanpa Anda siapalah saya..!

Betul, kita kena menghargai orang, supaya orang juga berbuat sama kepada kita.

Bukan susah pun.

azzey said...

Siti Ruhayu: Betul tu. Tanpa kengkawan yg rajin singgah blog kita....sapelah kita sbg sorang blogger.....chewwwwwwwwwah ayat skema habis! kah3....