CITARASA RINDUAN

Tuesday, November 30, 2010

Undian LAH..........(entry melekat....)

Salam…memandangkan, aku telah dicalonkan untuk percalonan BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010…aku perlu menggalas tangungjawab ini dengan seamanahnya..

Terima kasih kepada sahabat blogger yang sudi mencalonkan aku, agak terkejut tapi itulah realitynya…

Blog Pilihan Malaysia 2010


Untuk itu, ku memerlukan baik budi kalian untuk mengundi blog citarasa rinduan sebagai Blog Personal Isteri Pilihan , Undian boleh dibuat pada malam 26 November 2010 jam 10 malam sehingga 30 November 2010 jam 8 Pagi..

Jasa baik kalian kuhargai….untuk calon-calon yang lain anda memang hebat-hebat belaka…untuk mengundi sila klik SINI





20 ulasan:

sekamar rindu said...

salam...

moga selamat dalam perjalanan...amin..:)

Kalamhati said...

All de best sis!!..=)

azieazah said...

Semoga berjaya mendapat undian yang tinggi...

Kak Azie? Undi Adalah RAHSIA, kan? hehehehe

Semoga perjalanan selamat. Aminnnn.

cikgu isza said...

semoga selamat dalam perjalanan dan semoga rezekki berpihak pada ayu..

kella said...

ok! wajib undi nih! hehehe.. semoga perjalanan dipermudahkan.. selamaat sampai selamat kembali.. :)

aNa d'sKoDenG said...

tahniahhhh...

eelobor said...

bila baca kat sini baru perasaan ada blogpilihan malaysia. aik...ketinggalan keretapi betullah aku nie. terkezut gak. adakah blog sekadar tercalon gak. sebab banyak blog yang guna nama sekadar berkongsi. siapa yang mencalonkan eh? nanti nak gi undi gak kat sana. sistem undian telus kan?

azzey said...

Siti Ruhayu; All the best ye Ayu!

CT NoArIzAh ArIs said...

CR..

:)..utk kamu..sy sokong dr blkg..succes always & good luck!!

Wanita Mutalib said...

sayang..udah vote kamoo :)

gudluk!!!!

inahar ali said...

salam ayu..tahniah ya kerana tercalon dlm blog pilihan..insyaallah nnti akak pi mengundi..sssyyyy..undi rahsia kan?? hehe..pepun good luck & all the best ya!!

alinac lover said...

tahniah kak tercalon

hysman said...

tahiniah..
dah vote dah..
hehe

sekamar rindu said...

salam...

aya undi..

Pala Maldini said...

tahniah! err.. sorry, aku undi orang lain.. hehe.

jangan marah no...

Areef Ibn Naim said...

salam,

tahniah! moga berjaya...

Cikbelog said...

wahh tahniah yea cz tersenarai ;)

kak ina kl said...

ohh sama lah cam akak ..hairan kenapalah tercalun ek..tapi tak per kalah menang belakang kira..dah tercalun pun dah suka

kasih suci said...

tahniah sis...kasih dah vote tuk akak...semoga akak dinobatkan sebagai pemenang Blog Personal Isteri Pilihan...hehehe

Citarasa Rinduan said...

terima kasih sahabatku sekalian

pada ayu, segmen BPM ini banyak kebaikkannya...
1)dapatlah ayu terjah blog yang disukai ramai.
2)dapat berkongsi info dan panduan untuk menarik lebih ramai pembaca untuk ke blog kita
3)mengeratkan silaturahim


PS: blog citarasa rinduan, tak layak...tapi dah dicalonkan..maka harus menjalankan kerja yang telah ditanggungjawabkan kepada ayu, walaupun ayu vote blog lain..

terima kasih daun keladi kepada sahabat blogger yang ada vote ayu. masih ramai yang lebih bagus dan hebat..