CITARASA RINDUAN

Friday, November 12, 2010

Award dari blogger my litter diary


Wow…

Teruja sungguh dengan blogger rima..a.k.a my little diary…dia bagi award kat kesemua 200 blogger yang follower blog dia..tahniah buat beliau

Berblog tak silap pada 29 september 2010……baru 1 bulan lebih, dah ramai follower dia, siap ramai yang komen setiap entry beliau…hebat…..inilah blogger yang disukai ramai...lagipun entry beliau segar dari ladang.....(ayat ben ashaari nie..heheeh)

Untuk korang yang nak kenal lebih rapat dengan beliau..jom kita meramaikan diri ke blog my littler diary…….best oooo..sila klik sini



5 ulasan:

sekamar rindu said...

salam....


cantik award tu..:)

My Little Diary said...

salam,
thx ruhayu.... :)

Wanita Mutalib said...

ayu..kiter dah pi jenguk dah blog kawan ayu ni :)

Zezebel said...

wah, hebat kawan tu, apa rahsianya ya?...

azieazah said...

Wow! Memang dahsyat tu... belum sebulan leh dapat 200 followers?

Blogger baru atau blog tu blog ke-2 nya...?

apapun tahniah, dan ingin sekali nak tahu apa rahsia kejayaannya...

maklum, ada setengah kita ni, dah 2,3 tahun berblogging pun nak dapat 100 follower pun jarang...