CITARASA RINDUAN

Monday, November 1, 2010

aku dah sengal, nuffnang pun sama sekali ker????

Malam nie aku layan fb jer…

Puas berpantun dengan mama fami, mamazieza, sis lin dan kak intan…sampai idea dah kering kena perah malam ini...kontang ko....tunggu cik mat gebu..adeh..lambat sangat...

Tapikan, sempat juga blogging ke blog kawan-kawan yang aku sayangi…mana tau, ada yang sakit atau perlukan pertolongan macam kes ku hari ini

Bab motor tu.,,kita tutup dulu…

Hah???? Korang cuba buka akaun nuffnang korang, agak-agak faham tak apa yang aku perasan…untuk referral dan keywood ada problem lah…




Sah…nuffnang pun dah agak senggal macam aku dan mama-mama yang join pantun di fb tadi….heheheheh

PS: sajer nak buat entry untuk dapatkan mood berpantun lagi…heheheheh

10 ulasan:

imanshah said...

nufnang saya lama dah lari

MamaFaMi said...

Sengal sesekali tak pe Ayu... buat hilangkan tense kan...hehehe.. Terima kasih kerana sudi mengambil bahagian di dalam acara berpantun kami ye....

azieazah said...

Jarang semak Nuffnang, sbb blog tak popular pun.

Kalu nak berpantun, guna bahasa lama yg klasik, lagi best.. hehehehe

cikgu isza said...

tu laa.. sesekali meroyan tu..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu iman--
kena kejar tu cikgu..hehhe


mamafami--
itulah, tapikan memang ayu nie tak reti nak berpantun..bila join geng mama...hentam kromo jerlahkan...
sama-sama mama....



kak azie--
kak nak tau??? blog kak lah yang paling best..puitis jer...kira masuk rumah kak kena tatatertip gitu...sopan jer....macam pemiliknya

nasib kak tak join geng kami...ajer sengal kepala malam nie..yang penting kami happy..hehehhe


cikgu isza--
yang meroyan sampai teruk gitu..adeh..kena nie en nuffnang...hehehe

Kalamhati said...

Kak Ayu,
Nuff tengah topup duit utk akak kot..tu yg dia mengong jap tu..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalamhati..amin

heehheheh....kak tak pernah cash out pun..heheh

eelobor said...

ini ari nak masuk nuff pn tak boleh

azzey said...

Siti Ruhayu: kadang2nak masuk nuffnang x blh. after 3-4 trial br okay....mmg kekadang sengal kot....hu3.....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wah kak..dah wat rancangan MARI BERBALAS PANTUN BERSAMA KAK SITI ker?

hehehhehe