CITARASA RINDUAN

Friday, November 12, 2010

happy birthday abang eq dan ulang tahun perkahwinan mas

Hari ini 12 november 2010, hari jumaat penghulu segala hari….Entry ini kutujukan buat blogger hebat yang menyambut hari kelahirannya dan seorang lagi blogger masakkan yang menyambut hari perkahwinannya..

Terlebih dahulu aku memanjatkan kesyukuran keatas Nya,,

Diberikan tubuh badan yang sihat

Diberikan akal fikiran yang waras

Dapat menghirup suasana alam smesta



Abang eqbal kurasakan something

Selamat hari lahir

Selamat hari lahir

Selamat hari lahir abang eqbal

Selamat hari lahir



Ku didekasikan hari kelahiran abang eqbal yang ku kenali beberapa bulan yang lepas….kurasakan something, blogger hebat dan tidak asing dalam dunia blogging

Kenal dengan beliau melalui ben ashaari.

Sangat berkarisma, seorang yang happy good luck

Berpendidikan tinggi

Spotting, sentiasa ada masa untuk blogger lain walau sesibuk manapun

Insyallah bakal bergelar DR SAFIAL EQBAL ZAKARIA

bila lulus dgn cemerlang untuk pHD nya

Semoga beliau dipanjangkan umur

Dimurahkan rezekinya

Sentiasa berjuang dan berkarya kepada anak-anak bangsa..

Tahniah abang eqbal..



Mas duniaku

Jua, kudidekasikan khas untuk mas duniaku..

Blogger masakkan yang ku kenal bila dah rapat dengan mat gebu, kak ummi dan kak yatie

Hari ini ulang tahun perkahwinan beliau yang ke 10 tahun

Seorang blogger hebat yang rajin berkongsi resepi untuk blogger yang baru berkahwin,,

Pernah ku cuba resepi epop-epok beliau, selain ranggup dan lazat..elok disantap untuk sarapan pagi dan minum petang

Semoga usia perkahwinan beliau dipanjangkan hingga hujung nyawa

Diserikan dengan anak-anak penyeri kehidupan…amin

Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 10 mas duniaku…


7 ulasan:

Wanita Mutalib said...

hepi besday n hepi anivesari buat kedua2nya :)

eqbalzack said...

ayu...satu hari kena jumpa ayu juga ni...
kena ke johor jugak...hehe
terharu, abg eq tak tau nak cakap apa...
thanks soooo much!

doakan abg eq selamat abeskan PhD dan bergelar Doktor...

**ayu kena ubah nama abg eq tu, nama betul SAFIAL EQBAL...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eita--
terima kasih, mereka blogger best tau

abang ee--
alamak....hehehehe, terima kasih betulkan nama sebenar abang ee tu..

wow.,,,,sungguh ker nak turun jb?...tak der hal lah....

semoga abang eq habis dgn jayanya phd , dan tak sabar nak panggil dr eqbal....

Ati Masrif said...

salam kenal.

Happy Birthday juga!

sudi2lah lawat rumah Ati ^_^

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ati--
salam ziarah...
blogger eqbal dan mas sangat hebat..
sentiasa menyokong blogger citarasa rinduan.....

tq follow blog ayu

Mas said...

salam ayu,
ayu...terharu mas tau...maceh yer atas ucapan tu....mas rasa seronok sangat berkawan ngan ayu, ayu juga apa kurangnya...hebattt
Panjang umur , murah rezeki mas harapkan kita dapat berjumpa....mudah2an yer ayu...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam mas

sama-sama..tak ada hadiah utk mas..hanya entry ini untuk kamu berdua


amin..ayu tak ada masalah...
ayu tunggu...