CITARASA RINDUAN

Sunday, November 7, 2010

testimoni produk slim giveaway alinac lover..PART 2 dan GIVEAWAY ALINAC MEMBERSHIP

Korang masih ingat tentang hadiah giveaway slim ala alinac lover?..produk yang di terbangkan dari kedah ke citarasa rinduan…

Minggu lepas aku dah mencuba mengunakan produk beliau,kiranya dah seminggu aku gunakan…malam nie aku nak syer dengan korang testimony yang telah aku gunakan….

Pada awal pengunaan

30 oktober 2010

Terkini

7 november 2010

Jumlah pengurangan

Lengan

15 cm

12 cm

3 cm

Pinggang

33 cm

29 cm

4 cm

Peha

28 cm

23 cm

5 cm

Pada aku produk slimming ini:-

  1. mempercepatkan proses fit pada tubuh badan
  2. memudahkan lemak yang tidak cantik dipandang hilang dalam masa yang singkat namun selamat
  3. melangsingkan tubuh badan tanpa anda makan sebarang kapsul atau pil produk kecantikan
  4. pada awal pemakaian, penguna akan merasa kenyang tanpa ingat akan makanan, seingatku 3 hari aku tak sentuh nasi
  5. walaupun produk slimming ini agak panas, namun pengemar suhu panas,,,produk ini amat bagus, ala-ala badan sentiasa diurut..
  6. bau produk ini amat wangi, seperti memakai minyak wangi
  7. kulit badan terasa lembut seperti memakai losen kulit
  8. Tetap terasa panas, sensetif pada haba seperti memasak, berjogging dan makan (setiap pergerakan kita, terasa losyen slimming masih ada walau pemakaiannya melebihi 6 jam)
  9. sentiasa berpeluh, ditambah membuat pergerakan. (bau peluh sentiasa wangi)



*******************************************************************


Yong ada buat satu giveaway untuk member keahlian…korang nak jadi ahli kena bayar RM 10.00, tapi kali nie yong bagi free sahaja namun kena menang giveawaynya,…jadi untuk meraikan dan meramaikan contest aku cuba nasib sekali lagi.

http://www.alinacshoppe.com/2010/11/giveawayalinac-membership.html

-

Syarat-syaratnya adalah:-

-follow blog Alinac Shoppe & Alinaclover. - done
-terbuka kepada semua jantina (lelaki/perempuan)- semestinya perempuan tulen tau

-buat satu entri dan nyatakan kenapa anda perlukan keahlian di Alinac Shoppe.

-tampal gambar :: Giveaway~Alinac Membership ::pada entri tersebut dan juga sidebar anda. - done

-tinggalkan link anda pada komen di entri ini

-Tarikh tutup 7 November 2010 pada pukul 12 malam.

-Pemenang adalah kepada semua yang menyertai Giveaway ini dengan mengikuti syarat-syarat dengan betul

-Pengumuman pemenang akan dibuat pada 10 November 2010 beserta no Keahlian anda di Alinac Shoppe.

Yong, macam biasa…kak ko suka gurindam…layan jerlah kerenah kak ko nie yer…..



Produk alinac bukan calang-calang

Hanya dah mencuba boleh syer dan guna pakai

Jangan sampai menggigau atau gila kepayang

Dah try pasti tak rasa RM pokai



Jom kita join ramai-ramai

Pasti tak rugi atau terkilan

Ini bukan mimpi atau mamai

Giveaway alinac best jangan sampai ketinggalan



Memuji tidak perli pun tidak

Jauh lagi nak ucap ayat angkat-angkat

Aku dah cuba sejenis produk

Slimming set memang buatkan bodyku terikat



Produk alinac macam-macam ada

Baik untuk solekan hingga slim dijamin kualitinya

Korang nak order senang sahaja

Hanya add di Fb atau blog alinac pasti teruja





Amacam?...gurindam ku tadi..ala-ala tersepit dan tertekan..maklumlah orang baru baik demam, kalau tersalah kata jangan dimarah atau simpan dihati kalian…aku hanya suka-suka melepaskan perasaan join giveaway si yong yang peramah dan menghiburkan…

Untuk memudahkan korang shopping di alinac shoppe boleh lawati blog alinac lover http://www.alinaclover.com/

mahupun alinac shopper http://www.alinacshoppe.com/

atau add fb alinac shoppe http://www.facebook.com/profile.php?id=100001248820329





PS: sekarang, masa nak makan ubat………………karang lambat pula sembuhnya…..

12 ulasan:

Lelord said...

pheeweetttt ayu dh kuyussss

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak--
hahahahhaha....slim gitu...

Kalamhati said...

waaah saya kena cepat2 beli nih!..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kalamhati--
cuba yer..tak kan menyesal...

cikgu isza said...

rasa teruja pula nak cuba..
tunggu cuti 3 bulan lah..
:)

sekamar rindu said...

salam..

produk yg hebat...mohon follow ur blog

alinac lover said...

yeah kak! thanks wt testimonial ni ek~


penyertaan diterima ya~

Nour Eyza said...

waa.. menakjubkan.. saya suka benda yg tak perlu nk diet2 sgt ni.. sbb kerjanya makan je..hahahah..

bgs la produk yong ni..hehehe

AngahSayang2314 said...

cayalahhh

ainnoraini said...

wah bertambah jelite la yer...
dah slim... teruja la cam ni..nak gak kurus...

azzey said...

Siti Ruhayu: Apa nama set ni? dan berapa harganya Ayu? rasa macam berminat...:)

alinac lover said...

salam kak..

yong tinggal link ni dalam blog yong yer sbg refer utk testimonial..

bole ya :)