CITARASA RINDUAN

Sunday, November 7, 2010

Naomi, Vladislav, Kahwin Di Mesir


Naomi Campbell dan Vladislav Doronin.

MODEL terkenal Britain, Naomi Campbell sedang merancang untuk mendirikan rumah tangga dengan tunangnya, Vladislav Doronin pada Disember ini.

Pasangan tersebut akan mengadakan majlis perkahwinan di sebuah kuil yang bernama 'Temple of Luxor' yang berusia 3,500 tahundi Mesir.

Menurut sumber, pasangan itu juga merancang untuk tinggal di Hotel Palace berdekatan dengan Sungai Nil yang dibina pada tahun 1886.

"Mereka begitu bahagia dan sedang membuat persiapan perkahwinan dan ternyata Naomi serius dengan perhubungannya bersama jutawan tersebut," kata sumber kepada laman portal newkerala.com.

Sebelum ini Naomi pernah dikritik kerana bercinta dengan Vladislav yang telah pun mempunyai seorang isteri dan anak.

Bagaimanapun, jutawan tersebut telahpun menceraikan bekas isterinya itu selepas merasakan Naomi adalah wanita yang terbaik untuknya.

Kredit to mStar

PS: selebriti..tak habis-habis dengan cerita sensasi…sabor jerlah…nak buat macamana? Kalau tak…tak laku surat khabar…tak gitu?

5 ulasan:

azieazah said...

Di barat perkara yang tidak masuk akal dibuat pun sudah biasa kerana nak tarik perhatian dan juga memang semulajadi depa tu sukakan kelainan. Tanpa batas.

Bagi kita, orang Timur, Islam tentu perkara2 sebegitu tidak wajar. Tapi ramai gak yang dah buat pun.

Kahwin cerai, kahwin di tempat pelik, glamour berabis duit..

Yang laku, suratkhabar.

syafiqbakhari said...

gulppp . header blog akak cun je :) . meleleh tengok .. hehe . da la x makan lagi ni . hmm.

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

asphaq said...

tahu tak apa. Kalau tak ada artis. Lingkup la surat khabar. Hehehe.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak azie-
setuju sangat apa yang kak katakan..
lain dengan budaya kita melayu...tapi, kes artis yang dah glemor pun ramai terikut-ikut..sabor jer lah..



syafiq--
lauk pauk tu dah basi lah..nanti kak ganti yer...heheheheh, terima kasih



blade edge--
salam, terima kasih...blog kamu sangat bagus...tahniah yer


ashaq--
setuju sangat...tutup gulung tikar jerlah surat khabar kalau tak ada berita sensasi dan panas2...