CITARASA RINDUAN

Friday, November 12, 2010

Ada apa dengan 279?

Hari jumaat nan indah nie..aku ingin mengumumkan…kepada follower yang bertuah,…(nombor 279) sila inform kepada aku..

Kerana akan ku sediakan sesuatu tanda nombor itu amat bertuah bagi aku…ada ada apa dengan no 279 tersebut?

279- no rumah

279- no telefon rumah

279-no telefon ayah

279-no kesayanganku bila nampak no kenderaan pasti akan ku toleh dan tatap berkali-kali………..

So….jika anda follower yang ke 279 sila

  1. buat entry tentang anda berjaya menjadi follower citarasa rinduan yang ke 279
  2. sila tinggalkan link entry tersebut dalam entry ini (url)
  3. kalau takut bertindan dengan orang lain, sila print screen tanda anda adalah follower ke 279

Keaslian follower ke 279 amat aku titik beratkan,,,,,,,, sila pastikan anda sebenarnya yang ke 279…………..nombor bertuah citarasa rinduan

PS: malam nie ke hospital, akan bercuti 2 hari dari blogging. Doakan kesejahteraan aku dan en.zalie yer..

6 ulasan:

Mas said...

wah ayu..lepas ni kalau mas tengok no279 compom ingat kt ayu....macam dirancang kan..he..he..
suspen gak..sape yer follow yg ke 279 tu...
ayu...moga semuanya berjalan lancar yer...bawa barang2 secukupnya....siap awal2 supaya tak kelam kabut...take care dear

kella said...

wahh... kita punya dah terlepas pun.. lama dah nun jauh dibelakang.. hohohoho...

malam ni ye kak?
kita doakan.. kesejahteraan itu bersama akak dan en zalie..

boring2 kita koling2 ler.. huhuhuhu

take care!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

mas--
hah..ingat 279 ingatlah ayu...heheheheh

itulah, dah lama tak gerak nombor follower tu...perasan ada 5 follower yang cabut...agak-agak ayu nie bukanlah blogger best kot..hehehhehehe

siapalah kita, bukan blogger ada nama pun...

terima kasih mas, nie memang sedang menyiapkan apa yang perlu...yang penting bawa buku ilmiah untuk hilangkan kebosanan


kella--
a`aaaa...awak dah terlepas lah sayang...


yer, malam nie...di HSA (hospital Sultanah Aminah)..terima kasih kella...

okey..nanti calling kak ayu yer..
i wait u...
bye...

eelobor said...

dah bukan rezeki kita tak de kat situ, nak buat cmner kan? hihihi

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eelobor--
tak apa...ada contest lagi selepas perkahwinan adik

azieazah said...

Tak sangka, follower pun leh dijadikan contest ya..

dulu2 tak terfikir pun.