CITARASA RINDUAN

Sunday, November 28, 2010

Award Candy.......dari blogger kecil comel



Alahai….pemilik candy nie, secomel tuan yang bagi award padaku….kecik loteh jer orangnya (nie bahasa versi Johor eik…)

Masih sekolah lagi, sedang berjuang mengharungi saat untuknya menentukan kejayaan pada masa hadapannya..

Aku memang solute gilelah kat blogger nie, walaupun aku pangkat kakak…aku punya entry hanya menulis dan menulis kisar aku dan citarasa rinduan..ayat pun agak tunggang langgang

Tapi untuk si comel loteh nie…dia rajin singgah ke blog Citarasa Rinduan, dengan bahasanya yang indah-indah..ayat pun tersusun seperti otai lama…(seganlah aku kepada beliau)

Blogger sweet ini ada bagi aku award………..sedap nie, layan candy sambil berblogging….

Terima kasih yer….lain kali bagilah lagi



Oh…yer kena tag award nie kepada blogger lain..Kepada anda berlima…anda memang layak mendapat award ini…..anda memang semanis dan sebaik blogger yang ku kenali

  1. Kak azie azah
  2. Hysman
  3. Siti Noaarizah Aris
  4. Azzey
  5. Kalamhati
  6. Dieya

PS:Terima kasih dan tahniah Nur Azila Ismail, kamu memang blogger hebat….Good luck for u exam….





9 ulasan:

CT NoArIzAh ArIs said...

T/kasih beri award ni sy akan gntg dlm blog sy nnt..:D

Nur Azila Ismail said...

hehe . terima kasih banyak akak . walau umur kita jauh berbeza . terasa dekat sekali :)

dieya said...

terima kasih byk2 k ayu! nanti dieya tayang award ni :-)

azieazah said...

Terimakasih..! Terimakasih..!

Kak Azie dah masukkan dalam entri terkini. Seronoknyaaa..!

Sekali sekala dapat cenderahati maya, memang seronok...!

Citarasa Rinduan said...

salam ct

sama-sama...ayu kan, suka berkawan dengan ct...ayat2 ct berhemah tinggi....

Citarasa Rinduan said...

azila--
kak ko nie jenis semberono....(ayat johor) atau sembarang jer..

agak2 kebudak-budakkan tau...awak matang gitu...

so..kita jadilah kawan yang sepadan,.,

Citarasa Rinduan said...

dieya--
sama-sama...ayu suka layan blog dieya..
bahasa Engrish kamu sangat bagus,..boleh kak belajar sesuatu yang berguna..

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
ayu pun dapat tag atau award...hati berbunga2...suka oooo


sama-sama...ayu suka dengan komen kak azie...seperti ibunda bari nasihat...ayu nak kak selalu jengah blog ayu..


bolehkan>>?

azzey said...

Siti Ruhayu: time kasih sudi tag awrd ni utk saya. Masih byk per yg perlu sy pelajari......keep in touch ye Ayu!