CITARASA RINDUAN

Tuesday, November 30, 2010

Nak tahu tak,berapa umur sebenar BEN ASHAARI?


Hehehehheeh. Ayat sangatlah gempak, ada kang sekejap lagi myvi potong storm dekat kulaijaya nie….

Jangan marah yer ben…..sajer sebenarnya nak cari publisiti murahan….hehehhehe, aku dah tahu umur ko…tapi, orang kata, umur tak mendatangkan apa-apa perubahan pada pemiliknya…yang penting kita bahagia…

Tapikan, kalau korang nak tahu berapa umur ben…..korang tanyalah sendiri…nak rayu ker? nak bagi hadiah ker? Ikut sukalah ya!!!…

Eik, aku nak bagi hadiah kat ben lah..oleh kerana dia dah beli rumah sendiri,aku pun nak hadiahkan satu lagi rumah untuk beliau dan azila

Tara…………………..

casuarina-2

Rumah berkembar 2 tingkat hehehhehehe., di kawasan taman Scientex tau…ko suka tak Ben? tapi..kat kulaijaya nun…jauh sikitlah…….. ini nak jadikan reality jiran sepagar dengan matgebu…sinilah destinasi sebenar..

Senang lah azila nak pinjam resepi atau hulur semangkuk dua, makanan tiap-tiap hari kat jejaka sedenak tu..

(hadiah nie dapat ditebus bila citarasa rinduan ada 5 francais di Malaysia..doa-doakan yer…)

***********************************************

Apa-apa pun pada hari ini 30 november 2010, hari yang paling bermakna untuk seorang blogger bernama ben ashaari….blogger yang pertama kali berjaya membuatkan aku terpaut pada dunia blogger….

Dengan ayat-ayat tulisannya yang selamba…macam kenal rapat benor dengan beliau…hinggalah aku pernah bermimpi dengan keluarga ben ashaari dan azila di kelantan..nak baca entry tu mai klik sini

Akhirnya mimpi itu bertukar menjadi reality….entry tentang itu mari klik sana

Sebelum ini, aku hanya pandai ber fb atau ym sahaja…terlalu pendek pengetahuanku dalam dunia maya..

Alhamdullilah, selepas berjaya ( em……berjaya? Hehehehehe, boleh lah kan….) mengenali dunia blogger, aku dapat bersua kembali kawan-kawan lama, seniorku,juniorku dan saudara maraku yang aktif berblog…

Dapatlah kiranya aku mengetahui kisah-kisah sahabat yang terputus khabar..antaranya:-

  1. kak noy
  2. kak lia
  3. zana
  4. dana
  5. sweet mama
  6. kak aja
  7. zurika maya
  8. lina mahmood

Terima kasih ben ashaari………………

********************************************



Ku ingin mendedikasikan ucapan selamat ulang tahun kelahiran untuknya..semoga beliau bertambah success dalam dunia blogger dan dunia reality…

Malah dikuriakan kesejahteraan tubuh badan dan akal fikiran yang positif

Jua…..ku doakan beliau dikurniakan cahaya mata yang comel-comel.




PS: sekarang nie, blog citarasa rinduan dah tak dapat nak kejar setiap entry blog ben ashaari….terlalu cepat sangat entry-entry beliau yang di update…bak kata orang negeri sembilan tak terkejor den….

11 ulasan:

Lelord said...

hahhaha akak tau jek umo ben bape..tuo sket jek pn dari mamanajlaa ni..

Nak ucap gak selamat Ulangtahun Ben Yg ke...ekekeke wpun umo makin meningkat, uv makin meningkat, duit tabung makin meningkat ko tetap maintain mudakan bro! wish u all the best

Citarasa Rinduan said...

hehehe...
kak lelord...kita kenal ben hampir 2 tahun kan...tu yang tau umur beliau.

kak komen entry dia, ayu pun komen..hari2 skodeng blog ben...hehehehhe


semoga ben sucess dalam apa yang beliau ceburi..amin

Syafiq Rosli said...

hehe..tak pe bro ben ashaari awet muda kot..haha

Citarasa Rinduan said...

syafiq--

yang penting beliau sihat tubuh badan ...amin..

BEN ASHAARI said...

waahhh,... tq ayu.. lelord ,syafiq... nasib baik lewat malam dah.. hehe.. kalau takk ? heheh

azieazah said...

Tidak dinafikan, BEN dan AYU, antara kedua-duanya memang Kak Azie lah yang lebih tua..hehehe

Selamat Ulangtahun Kelahiran to BEN ASHAARI.

sekamar rindu said...

salam..


selamat hari jadi buat abg ben..

peah @ peps said...

tau..tau scientex ni..umah dia sangat cute..

kak ayu..i will vote for you...:)

My New Entry: Port Dickson Cap Ibu Dan Anak

norhidana said...

epy bday tuk en ben...

salam kak... maap dana tak tau mana blog yg akak maksudkan utk dana... jahil tul dana... rasa dh belek2 td... maap ye kak... sile tunjuk ajar

azzey said...

BA: Umur dia 34 kan!

Nur Azila Ismail said...

akak . zila baca entri akak bersua muka dengan ben . wah seronoknye . hehe . isteri abg ben mesti cantik kan :)