CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 1, 2011

Gegar blog ke 162 -Brain Freeze, (photografer tu!!) Siapa suka edit gambar?


“FREELANCER PHOTOGRAPHY i love photography.. i shoot for wedding, event and many more.. tried to find event, wedding etc photographer but never find that suitable for your cost(low budget) but never find??? now u find me, u can hire me.. we can discuss about the price.. need 2 contact me?? email: ki_jerans@yahoo.com hp no: 017-9797835/019-9396097

*************
Peeh!!! Fotografie tu….aku kan, suka sangat nak ke bidang tu..
Bermain dengan gambar memang kena kreatif..

Korang wajib GEGAR sini, siap ajar nak edit gambar lagi…





selepaS


seBELUM

Buat blogger Jerans, nak belajar menembak boleh???

Heheh, jom!!! GEGAR ke sana…sure korang yang minat bergambar pasti terpesona..





CUN KAN????

5 ulasan:

wahida said...

saya pun suka nak belajar bidang fotografi ni...

nak gi terjah la blog dia...

Citarasa Rinduan said...

jom..wahida..gegar sama-sama

JeR@Ns said...

tq tuan rumah kerana sudi gegar blog saye...
heheheh

n3scaf3_ais said...

hahhaa...halal sudeh...kelakar..

azzey said...

Yelah cam menarik je....:)