CITARASA RINDUAN

Wednesday, March 2, 2011

Gegar blog ke 185 - Blog bebudak Biasa

dh baca entri aku tadi, haha, macam2 bdk2 sekarang. Dlu2 dating bawah pokok pisang pun x de nak ringan-ringan, Sekarang kat dataran pun bleh cum2 mulut.. adeh.. entri ni kira kesinambungan kepada entri tadi. Tapi kita fokuskan skop perbincangan kita pada isu couple. Couple3.. kenapa perlu couple? sbb ikut kawan? mengikut peredaran semasa? ataupun memang dah adat sebelum kawin mesti kena couple? pendek kata, kenapa nak couple?....
*************
aku dah kata dah, blogger yang masih baru mesti mempunyai pelbagai idea…kreatif kan entry beliau..
My Photo 
korang, nak tahu apa kesudahan tentang couple era kini??

Jom, GEGAR sana…blogger lelaki tu...hebat!!

0 ulasan: