CITARASA RINDUAN

Tuesday, March 1, 2011

Story book perlukah ada dalam setiap majlis bersejarah pasangan pengantin?


Sebenarnya. Baru-baru ini, tempahan bagi story book semasa majlis perkahwinan adik perempuan bungsuku baru siap..teruja pula nak tengok hasil tangan abang aku AzlieAyes……

Dah hasilnya”- menakjubkan……cantik ko…….







Bagiku, story book perlu dalam setiap majlis perkahwinan setiap pasangan…

  1. agar pasangan dapat mengimbas semula kenangan bersejarah lama
  2. kuality storry book lebih tahan, jauh beza dengan gambar biasa
  3. tempoh jangka masa lebih lama

dan, rasa ralat pulak sebab zaman aku tak wujud story book

PS: Untuk, tempahan story book, tempahan jurukamera untuk majlis hari lahir, pertunangan. pernikahan, persandingan out door dan lain-lain sila klik sini….dan sana

12 ulasan:

cik pulau said...

err.. stiry book?? tak pernah ada pun dalam family..
agak2 kalau cik pulau wat sejarah dalam fmily one day nt ok x??
xsabar nak kawen nmpak...
lalala~ ^^,

Cikgu CTE said...

betul...betul...zaman saya dulu lagilah tak ada benda2 nie...

baru kerja setahun dah nak kawin..last2, kad jemputan cuma pakai macam fotostat je... x pelah..abah yang sponsor....video jauh sekali...

syukur alhamdulillah...kekal sampai hari nie...

orang2 sekarang wajar bersyukur dengan kemodenan hari ini..

cik gege said...

my sis pun buat waktu dia kwen baru ni.. tengok jenis kertas pun memang boleh tahan lame.. errr.. tapi harga pun leh tahan mahaljugak kan kak ayu????

jeBateja said...

mmg best erk kalau ada story book...err...den kalau kahwin sekali lagik boleh lah buat....oppsss....terlebih sudah....ahakz..gurau jerk

munna said...

skrg ni mmg dah jadi satu kemestian story book ni... klu dulu ada munna pun nak buat kenangan

Arizakiah said...

Story book??? ni baru tau...
Zaman akak dulu mana ada stori mori nih....Tapi kalau ada tentu best kan?

norinaomar said...

storybook ni memang menarik hati..ada gak photoshoot pre-wedding n post-wedding..cuma tak sedap sikitlah kalo tengok pics pre wedding tu agak keterlaluan seperti berpelukan dan sebagainya..

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
nanti kalau awak kawin awak tempah tau...
buat sejarah masa silam tu..karang leh tayang kat cucu dan cicit..


cikgu CTE--
cikgu,kalau zaman kita ada..rasanya kita dah posing kiri kekanan..heheh
alhamdulllilah., mana tau akan datang makin moden...kita tak dapat nak bayangkan pulak..


cik gege--
setuju....mmg tahan lama..bab harga. bagi kak kalau dah setanding mutu dan qualitynya itu no 10..hehehe


jebat--
oooooo....bilang kat tuan isteri eik, kena piat telinga nie

munna--
setuju munna...kalau ada, udah ku tempah..hehehhe


arizakiah--
yer, 2 tahun lepas dah perasan...alhamdullilah..bila adik kawin lepas raya haji tahun lps..terus abang ayu, ambilkan...syukur dapat story book yang cantik...


norina--

kalau pra wedding selepas angkat nikah..kira okeykan....
mujur abang ayu ambil lepas majlis makan sattle...kiranya..orang mengemas, pengantin hilang buat outdoor

antzlystudio said...

Kalau ada gambar2 yang lama2 @ zaman pelem pong boleh wat la story book ni ... zaman skrg ni ... mcm2 leh .. aku pon dah buat 1 ...

Citarasa Rinduan said...

wah........ampak gayanya..kena cari negatif nie

norinaomar said...

hahahah kak,ada lagi ke negatif?
buat kak,jangan tak buat..anto je kedai gambo..gerenti diorg leh buat punye!=p

azzey said...

skrg ni dh mcm2 kannn...:)