CITARASA RINDUAN

Monday, December 6, 2010

ISNIN? kerja-kerja....................

Salam…selamat pagi, SEMANGAT….

Hari ini hari isnin…mesti ada antara korang yang pagi-pagi dah melayan anak-anak dengan hidangan sarapan pagi yang menyelerakan,,

Bagi si ayah pulak, sibuk dengan menguruskan diri ke pejabat…manakala bagi ibu-ibu yang bekerja, mesti tak cukup tangan nak menguruskan itu ini

Maklumlah, semalam..cuti…banyak hal dan jadual yang membantutkan setiap aktiviti, ditambah cuti sekolah…ada pulak yang pergi bercuti makan angin, macam blogger sis lin, sweet mama, yong…..bestnya dapat layan air laut……Tapikan, tak silap aku...blogger yang di university tengah cuti semesta nie....(mesti ada yang masih tarik selimut dan baring-baring layan FB)...hehehhhe

Bagi kita-kita yang bekerja…………..apa lagi….mulakan setiap pekerjaan dengan bismillah………..senyum walaupun ,walaupun dalam fikiran masih bermalas-malasan…

JOM………………..kita kerja…………..


PS: sesekali naikkan semangat korang untuk bekerja dengan penuh SEMANGAT…korang boleh!!!, aku pun BOLEH…………..

8 ulasan:

azieazah said...

Salam pagi Isnin AYU...!
semangat nih...! Kak Azie semangat memblogging pepagi... hahaha

Selamat memulakan hari dengan penuh ceria dan semoga semua tugasan berjalan lancar.

Citarasa Rinduan said...

salam..

kak azie, ayu komen blog akak..kak komen blog ayu, wah....(sama2 sehati sejiwa nie....)

semangat...!!!!!!!!


terima kasih kak azie atas kata-katamu itu,kak sentiasa berada dekat dihati, macam rancang2 pulak,,,,heheheheh

azieazah said...

Teeeeheeeee...!

Macam dok sebelah rumah jerrrr..

Pn Kartini said...

salam ukhwah..:)
Pertama kali ke sini..:)

Moga mulakan hari ini dengan semangat yang baru nan berkobar2 yaa:)

Muhamad Zaki Zafir said...

sy bru lps naik cuti sem..huargh sdikit mls hehe..xpelah, dh tarik slimut awl2 drp student uni lain haritu, so skrg mse bljr pulak.. :)

My Little Diary said...

salam,
mmg malas jer kalau keje ari senin... lgpun bsk public holiday balik... tu yg lagi malas nak pegi keje.. hehe

kella said...

mari! mari kita semangat kerja!
tapi kan kak ayu.. hari ni kita datang lambat tau... tapi nasib baik sempat morning talk tu..
kat opis ni ramai yang tengah cuti pun.. maklumla esokkan cuti lagi.. terus sambung la diorang..

selamat terus bersemangat ya! :D

Areef Ibn Naim said...

salam,

moga hari ini lbh baik dr hari semalam kak!

amal (pekerjaan) yg baik adalah yg diusahakan dgn penuh ketekunan...

salam ma'al hijrah 1432... moga thn baru ni lbh baik dr thn sblmny, amiin...