CITARASA RINDUAN

Monday, December 6, 2010

Semoga bahagia...

Sebelum gambar-gambar ini basi…aku nak syer dengan korang, majlis perkahwinan yang aku attend semalam (5 disember 20100..majlis perkahwinan sahabatku Hasni Zainal…sahabat semasa sekolah rendah hingga sekolah menengah,,tak silap last kami jumpa tahun 1997, ambil result spm sama-sama.

Bila ada FB, dapatlah kami bersua semula,..sedar tak sedar 13 tahun kami tak jumpa…bila dapat undangan ke majlis perkahwinannya…aku dah mula pasang impian..mesti attend majlis beliau..

Mana tahu dapat jumpa kawan-kawan lama…rindu kan….boleh tukar-tukar cerita, main-main dengan cahaya mata kawan-kawan….dengar-dengar ada yang anak 2, 3…..

Tapi, sedih sangat, syahdu sangat..bila yang aku impikan tak terlaksana, hanya aku dan abangku AZLIEAYES sahaja yang attend majlis beliau...azlie ditugaskan menjadi photographer…

Apa-apapun, aku mendoakan kesejahteraan kedua-dua mempelai..semoga mereka bahagia hingga akhir hayat mereka..

TAHNIAH….jom layan gambar sahabatku itu…






PS; agak hairan..dalam FB…punyalah berkobar-kobar kawan-kawan kata nak attend majlis beliau, akhirnya????....agaknya ada pekara yang lebih utama bagi kawan-kawan dari nak rapatkan silaturahim yang semakin berjauhan

7 ulasan:

norhidana said...

semoga berbahagia jugak utk pasangan pengantin...

selalunyer time2 camni lah nk bt reunion jmpa kwn2 sekolah kn kak...

AjimGreen said...

wah~ tahniah juga. moga kekal hingga keakhir hayat dan mendapat keberkatan dariNya.. amin.

bilalah giliran saya~ (: duit ada :: RM 1.90 :: je..cukup ke??

eelobor said...

musim cuti sekolah memang musim untuk "bersama" ketika hujan2 di kala malam hari. hehehehe

Syafiq Rosli said...

huhu..nampak macam meriah je ni sis..

♥ manje ♥ said...

salam ziarah

biasa ler tu... selalu bila mula nak buat 'gathering' mmg berkobar2... tapi akhir cerita yg datang cuma beberapa aje...

tapi bersangka baik aje la kita... mungkin dorang sibuk dgn kenduri atau aktiviti lain kot... (^_^) ~

kella said...

tahniah ! semoga berbahagia selamanya hendaknya!
selamat melayari bahtera rumahtangga dengan harmoni.. :)

Yatie said...

Salam Ma'al Hijrah, semoga Ayu dan keluarga sentiasa dlm limpah rahmatNYA...Selamat Pengantin Baru juga buat sahabat Ayu... moga berbahagia hingga ke akhir hayat.
=Dtng blog akak ambil award coolest blogger ya...thanks.