CITARASA RINDUAN

Saturday, December 4, 2010

KORANG SARAPAN APA?


Selamat pagi…

Salam satu Malaysia…..hari ini citarasa rinduan dilimpahi pelanggan yang datang dari perlbagai daerah…musim orang buat majlis kawin…..karang tengahari kuranglah pelanggan….adat hujung minggu..dah faham dah….

FIL dan MIL ada jemputan kawin di Rengit, sampai petang baru balik kot….memandangkan seorang pekerja yang ada banyak masalah tu tiba-tiba cuti tanpa alasan dan pengetahuan…aku dah malas nak fikir masalah dia…janji pelanggan ada…pekerja boleh buat kerja sama-sama…

Malam karang aku kongsi resepi ayam lemak cili padi belimbing besi dengan korang….nak update sekarang tak sempat….

Tapi, sajer lah nak tayang putu mayang kat korang..sarapan pagi aku..sekeping aje…lain-lain kongsi dengan pekerja…sedap oooo




Ini gambar google….pic ori dari aku, tak sempat upload..tapi memang serupa……TERIMA KASIH EN GOOGLE

Korang pulak sarapan apa????



PS: walau oat, menjadi santapan sarapan…tiba-tiba tekak nak putu mayang……(mayang ulit, mayang mengurai…huhuhuhuh)

5 ulasan:

IMANSHAH said...

salam Ayu

Cikgu makan nasi lemak lauk paru..sedap

alinac lover said...

ngeee~ layan jugak tu

Areef Ibn Naim said...

kak,

wah sedapnya breakfast cikgu iman...

tp, sy pun apa kurangnya... ubi rebus cicah sambal, wallah... hehehe...

kak, gambar putu mayang tu dr blog mana. Akak tak tau ke blogger masak2 tgh riuh lagi pasal amik2 gambar tu... tak pasal2 kan, blog akak lak kena...

sekadar mengingatkan jer...

yelah, nanti wat malu jer... org2 tak berkenaan pun sama dpt dosa...

tp sy suka gak putu mayang tu, beli mana?

Nur Azila Ismail said...

zila makan kuehtiow . heee

Muhamad Zaki Zafir said...

blm breakfast lg ni.teguk air kosong je. :D

mane nk cari putu bambu pula kt sini..mcm x jmpe je.klu kt kg kt johor mmg ada. :)