CITARASA RINDUAN

Friday, December 3, 2010

Hari krismas dah nak dekat…

Bila ke Bandar…wah…aku dapat rasa ala-ala di luar negara…ada snow ko….pokok yang tinggi ala-ala pokok rhu pun ada….santa claus pun ada…

Umai nie hari-hari asyik layan tv…itu yang bila dia nampak ada snow, ada pokok krismas dan santa claus dia minta ibunya tangkap gambarnya dengan benda ala nie. Umai kata "ibu...hari santa claus kan????", Jawapan aku? Ya kan jerlah kan..

Aku jenis tak suka benda-benda nie, tapi bila anak dah minta…apa boleh aku buat..layan jerlah, dibuatnya Umai menangis, ada orang kata aku ibu yang KEJAM...huhuhuhuhu

Jom kita layan gambar umai…siap minta kek strawberry lagi…





PS: kalau tak kerana nak beli support kaki en zalie dan mesin basuh…memang aku tak akan turun ke Bandar……………………..layan blog lagi best..

7 ulasan:

iqbalhakimi said...

comel lah kak adik kecik nie =D

krismas pun meriah kan kat negara kita..tapi dowgduk persoal lagi hak ketuanan melayu kita..xpaham..

Syafiq Rosli said...

cute la..hehe rasa nk dukung je..:)
sis this my url..http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com

Yatie said...

Salam Ayu,
Alahai comelnya Umai....pandai dia bergaya....sape maknya..hihihihi..
=teringat masa akak kat US, masa ni mmng meriah diaorng nak sambut xmas...pagi tadi pergi pasaraya pun ada santa claus gak...anak yg bongsu tu suka sngt...

eelobor said...

cuti krismas nie wife dah siap ajak ke kuantan sbb rakan sepejabatnya kawin. katanya sambil2 jalan ke kuantan sebab itu ari tak puas pun lagi ronda2 bandar kuantan. sebenarnya wife tak puas hati sebab masa pegi kat gambang slps raya haji itu ari, dia tak leh mandi. cuma saya ngn budak kecik nie jer mandi. hehehehehe

sekamar rindu said...

salam..

comel anak puan ni, umur berapa tahun ni?

alinac lover said...

hikss...comel je..

kek tu beli tak? nak juga...hehhe

Aisyah AR said...

psst...nokia n unicef kick!