CITARASA RINDUAN

Thursday, December 2, 2010

Lambat lagi, AKSI MERBAHAYA


Salam dan selamat pagi….hari nie, aku terlambat bangun pagi, sedar-sedar jer…dah jam 5.45 pagi..punyalah kelam kabut menyiapkan diri…nasiblah pakaian dah disediakan semalam..

Siap solat, kejutkan pekerja…..ingatkan diorang dah siap dan berpakaian lengkap ke citarasa rinduan…rupa-rupaya 2 x 5…sama-sama lambat bangun…

Malas nak panaskan enjin storm..aku gunakan motor jer….korang nak tahu macamana aku tunggang motor dengan 2 pekerja citarasa rinduan?????...

Ala-ala macam kat bawah nie,



KREDIT TO GOOGLE: Huhuhuhuhu, jangan ikut aksiku ini,,,agak ngeri tapi, oleh kerana nak cepat punya pasal…aku terpaksa lakukan...Amaran keras, jangan tiru aksiku ini...ulang lagi...JANGAN TIRU AKSI BERBAHAYAKU INI

PS: nasiblah pak polis pagi-pagi tak ada kat area kampong aku…kalau tak?????

21 ulasan:

siti noorazizah said...

hahahaaaa...........lawak3x
aku dpt bayangkan mcm mana bdn2 gajah naik motor..........
haaahhaha (sambil guling2x)

IMANSHAH said...

mak aii

kalau boleh terbangkan?? hati2 , malang tak berbau..hehe

kella said...

hahahahaha.. gerek juga ya kak ayu nih! semakin suka kita kat akak ni! suka 100xx heheh! :D

Kalamhati said...

huik ayu buat stunt ke pe?hehe hati2 tau..=)

eelobor said...

ishhh, bahaya tu sis...

Pala Maldini said...

hehe.. ingatkan nko training untuk pertunjukkan circus..

Lelord said...

akak tag ayu, meh la join

http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/tudung-giveaway.html

nur said...

hahaha.. lawak2.. pernah tengok org nek motor ramai2 tapi xde la sampai macam ni
ALL IN ONE

cikgu isza said...

jangan buat selalu..
saya pun pernah buat masa muda2 dulu..

norhidana said...

amboi2 kak... ish2 merempit ngn 2 penumpang berbahaya tuh...
dulu masa zaman kecik2 selalu gk bt aksi camtu nk jimat masa nyer psl heheheh

Citarasa Rinduan said...

adikku uda:
poyo lah ko....angah, ika dengan pekerja baru jerlah yang buat aksi ini..

motor scooter kan beso...molek jerr,.,.karang angah nak shoot pic untuk tatapan uda yer...

Citarasa Rinduan said...

salam cikgu iman--
heheheheh..

itulah cikgu,ini kes terlewat saya kepenatan memandu semalam. itu yang tak dengar jam lonceng

tq atas nasihat.

Citarasa Rinduan said...

kella--
suka kamu jua, 200 kali

Citarasa Rinduan said...

kalam hati--
stunt ini amat bahaya. jangan tiru yer...hehhhe

terima kasih atas ingatan

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
hahahha... jangan tiru aksi saya yer

Citarasa Rinduan said...

pala--
hahahhaha... aku gelak tak ingat dunia.
serius nak habaq ko suka komen aku dengan selamba...
i like

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
wokey..ayu akan terjah

Citarasa Rinduan said...

nur--
heheheheh.

tu pic google...saya naik bertiga jer...

Citarasa Rinduan said...

cikgu isza--
heheheheh...kenangan lama..ingat lagi entry cikgu tentang naik motor balik ke kampung bila tiket abis..

lagi stunt

Citarasa Rinduan said...

dana--
hahahhaha....jangan tiru aksi kak ayu yer


memory eik, kalau selalu bawa mcm nie mmg sangat bahaya

azzey said...

Citarasa Rinduan; Dh lama tak bawak motor. rindu nak bwk motor plak....