CITARASA RINDUAN

Saturday, December 4, 2010

AWARD DARI SHAFIQROSLI


Sangat berterima kasih kepada semua blogger dan sahabat yang selalu beri semangat dan kata-kata nasihat untuk ayu-citarasa rinduan..

Jua terima kasih kepada KESEMUA PEMBACA yang berkunjung disini…

Kebetulan malam ini ayu dapat award dari blogger lelaki….ShafiqRosli (http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/) namanya, dengan senang hati, ayu ambil award ini dengan linangan air mata kegembiraan…

Oh yer. Ada syarat-syarat kena buat untuk award ini….untuk kalian….ku jawap dengan kerelaan hatiku, seikhlasnya….


Beri kan satu nickname untuk saya:

  • Shafiq

Ucapan untuk pemberi award:

· shafiq, terima kasih atas award ini..kak hargai..ianya membuatkan hati kak berbunga-bunga…lagilah kes kemarin tak sattle-sattle..sekarang kak nak tidur dengan nyanyian lagu dari blog kamu dan award yang comel ini

List 6 artis/band/group yang korang minat:

· Ramlah ram

· Orkid Abdullah

· Dato M Daud Kilau

· Uji rashid

· P Ramlee

· Kumpulan KRU

Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun:

· Oleh kerana, malam ini kak dapat award dari kamu, kak akan simpan buat kenangan…tiada dua atau tiga..hanya satu-satu award ini untuk kak Ayu…




PS: sesekali layan award…hatiku telah terhibur


2 ulasan:

azieazah said...

Tahniah..!

Amboiii tak mo kongsi yaaaa. Kudukut. hehehehe

Tak kira, tak kira.. Kak Azie ndak juga award tu..

Wuaaaaa > Nangis hentak kaki dah ni. Atau Kak Azie bayor 20 sen, nak?

ShueQry said...

wow..it is truly a gift.

Salam perkenalan, ShueQry di sini.