CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 1, 2010

Ke Hospital lagi...

Assalamualaikum..

Hari ini ada apoinment di hospital Sultanah Aminah jam 2 petang, keputusan sleepstudy en zalie tempohari, untuk entry tu..korang klik sini..

Semoga semuanya berjalan seperti biasa, rancang nak gerak ke hospital dalam jam 12 tengahari…kena gerak awal, memandangkan jarak perjalanan agak jauh..

Petang pula, selepas pulang dari hospital rancang nak beli bahan basah untuk citarasa rinduan, stok untuk 2 hari…area pusat membeli belah Tjmart Saleng…

Syukur, pekerja citarasa rinduan tak buat hal pagi ini, aku menyiapkan masakkan tengahari dengan hati yang senang…amin




PS: doakan semuanya okey, mengikut perancanganku…..akan ku update keputusan sleep study en zalie malam ini, ada jua entry post berjadual untuk korang,,,,supaya korang tak ternanti-nanti.. salam maaf dari citarasa rinduan untuk kalian semua…

6 ulasan:

Kalamhati said...

semoga semuanya lancar..sentiasa nntlan new entry dr Ayu..=)

Mamamya said...

akak sentiasa dokan utk ayu n family....

semoga selamat pergi-balik.....

Sis-Lin said...

sis doakan baik2 aje semuanya ye ayu..:)

kella said...

InsyaALlah... moga semuanya selamat.. kita ramai ramai doakan moga semuanya berjalan lancar..

kak ayu jgn lupa jaga diri juga..jgn lupa makan minum tepat pada masanya ya! :)

azzey said...

Citarasa Rinduan; Harap2 sumenye baik2 je....:)

Pala Maldini said...

mudah2an di permudahkan urusan.. ammiinn