CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 1, 2010

Raya tahun 2011 jatuh pada 30 hb ogos?


Maknanya, raya ke2…kita bakal meraikan kemerdekaan yang ke 54 tahunlah kan?….

Wah, aku dah dapat merasakan kemeriahan menyambut lebaran bersama-sama hari merdeka…

Hari raya dan Hari merdeka……….(gabungan perayaan yang meriah kat Malaysia)…….

Mesti ibubapa ada yang dah pasang niat nak jahit baju raya anak-anak guna jalur gemilang…glamour ko….heheheheheh

******************************************

Sebenarnya ini ikut teori aku, semalam kan, aku dapat kalender dari kedai runcit yang berdekatan..selaklah tarikh-tarikh istimewa..mana tau, ada hari yang sesuai nak ke putrajaya..nak jumpa blogger hebat dan ambil angin kat sana

Selak punya selak…tarikh anniversary dan tarikh birthday FIL dalam bulan ogos…tu yang teruja bila terpandang, ramadhan jatuh pada 1 0gos….maksudnya…30 hb ogos 2011…dah raya ko….. (jauh juga perancanganku nie)




PS: agak-agak, korang yang duduk KL ada pasang niat nak raya kat kampong atau tidak? Kalau tidak, jom kita sambut merdeka kat dataran…hehehehe

9 ulasan:

IMANSHAH said...

salam ayu

tarikh kembalinya ayahnada saya ke rahmatullah

NuRuL NaDiA said...

harap2 raya tahun depan dapat la cuti lama sikit..tak sabar nk g jalan2 niy..btw,nice entry coz sy tak sedar pn pasal tarikh tu..psni ley mention tarikh lain pulak ek? follow u..^_^

eelobor said...

jauh ke depan sungguh pandangannya...

Citarasa Rinduan said...

cikgu iman--
salam takziah...saya harap cikgu tak kecil hati ya...maklumlah..saya nie kadangkala mcm budak2...suka war-warkan cerita yang bagi saya tarikhnya agak istimewa..namun duka buat cikgu..

semoga atah cikgu tergolong dalam golongan orang-orang yang beriman..amin

alfatihah atas roh beliau

Citarasa Rinduan said...

nurul--
salam ziarah...terima kasih kerana follow kak ayu

itulah, secara kebetulan kak ayu terselak kalendar...

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
ayu nie memang macam kanak-kanak riang..

kella said...

haah! betul la tu... 2 dalam satu gitu! :)

nur said...

takziah buat cikgu iman dgn komen kat ats tu..
wah.. advance ni.. dah siap dapat kalendar.
ALL IN ONE

azzey said...

Citarasa Rinduan:mmg berpandangan jauh nih! hu3.....